Átigazolási hírek

BILD: Lukas Mait vinné a Nürnberg is



A BILD információi szerint a Nürnberg akarja a Bayern 19 éves belsővédő-tehetségét, Lukas Mait. A frankok 33 meccsen 63 gólt kaptak és a következő szezont már a másodosztályban kezdik meg.

A lap úgy tudja, hogy az ifiválogatottnak több felkérése is van, ezért nem biztos, hogy Nürnbergbe igazol. Tavaly Wintzheimerrel együtt őt is akarta a HSV, végül csak a támadó igazolt északra, aki egyébként 6 profimeccsen 2, 16 negyedosztályú meccsen 5 gólt lőtt.

Mai profiszerződése 2021-ig szól és nemrég még nagy reményeket fűztek hozzá a klubnál. A Regionalliga győztes csapat egyik oszlopos tagja és folyamatosan a profik között tréningezik, a Bayern II-vel esélye van feljutni a harmadosztályba is. A profiknál 9 meccsen volt ott a keretben, de a három, abból két formahanyatláson végbement belsővédő ellenére egyetlen percet sem kapott Niko Kovactól.

A későbbiekben sem lesz egyszerű dolga: A Bayern 115 millióért két olyan védőt vett, akik a védelem közepén is bőven helyt állnak, de Süle és Hummels (?) mellett sem lesz egyszerű a csapatba kerülnie Lukasnak. Ezért a kölcsönadás vagy a visszavételi jog reális megoldásnak tűnik nála.

BILD: Lukas Mait vinné a Nürnberg is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top