Átigazolási hírek

BILD: Wohlfahrt dönthet Odoi jövőjéről

Az angol sajtó után a BILD is azt írja, hogy sérülése ellenére a Bayern továbbra is akarja Hudson-Odoit a Chelseatől. A játékos és a klub már télen megegyezett egymással, a bajorok rámenőssége miatt az angolok végül úgy döntöttek, nem válnak meg tehetséges szélsőjüktől.

Odoi április végén Achilles-ín szakadást szenvedett. A BILD infói szerint a Bayern vezetősége arra kérte Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt csapatorvost, hogy becsülje meg a 18 éves játékos gyógyulási esélyeit. Ha zöld utat ad, akkor a Bayern rámegy Callum megszerzésére.

A klub nem kommentálta a német lap felkeresését az ügyben, de a BILD megkérdezett egy berlini sportorvost az esetről:

„A játékos állapotának kiértékelése az érdeklődő klubok számára kötelező. Hogyan néz ki az Achlles-ín, hogyan néz ki a sebhely. Rá kell nézniük a sebészeti jelentésre is. Én optimista vagyok, hogy a játékos teljes mértékben bevethető lesz. Viszont egy fél éves kieséssel biztosan számolni kell.”

A BILD infói szerint Odoi sérülése miatt a Bayern első körben 25 millió eurót szán a játékos megszerzésére, szerződése is csak 2020-ig szól. Ennyiért nem valószínű, hogy az átigazolási tilalommal büntetett Chelsea megválik játékosától, de vajon mennyire lesz hajlandó mélyre nyúlni a pénztárcába a Bayern?

Lucas Hernandez esete is hasonló volt – a 80 milliós rekordigazolás sérülten jött, majd aláírása után azonnal megoperálták. Rehabilitációját jelenleg Münchenben tölti.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top