Átigazolási hírek

Pépé nem kell, Rebic a képben, Jeong marad? – hírek Robbenről, Jamesről, Wernerről is

◾ A német Sport Bild infói szerint Nicolas Pépé hiába van ott hónapok óta a Bayern listáján, a német Rekordbajnok nem fogja őt 80 millió euróért megvenni, ugyanis kételkednek abban, hogy az elefántcsontparti francia képes lenne a Robbéry sikerduó nyomdokaiba lépni. A Lille pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy a 23 éves játékos biztosan elhagyja a klubot, azóta agresszív licitháború keretein belül próbálják meg értékesíteni a francia liga egyik legjobbját. Úgy tűnik a Bayern nem akar kockáztatni vele.

◾ Helyette a Bayernnel tavaly is szóba hozott Ante Rebic nevét rebesgeti újonnan a Sport Bild. Szerintük Niko Kovac a Frankfurt után szívesen dolgozna együtt ismét honfitársával, a 25 éves szélsővel. Az ő szerződése 2022-ig szól, de úgy tűnik Niko Kovac jövője is egyre bizonytalanabb a klubnál.

◾ Az egyelőre tisztázatlan szélsőkérdés miatt a Bayern II 19 éves dél-koreai szélsője, Wooyeong Jeong helyzete is kérdéses – a Sport Bild szerint a klub egyelőre jegeli a tervezett kölcsönadásával kapcsolatos megbeszéléseket, Jeongot az Augsburg és a Mainz is vinné. A jelenlegi helyzet szerint a Bundesligában is bemutatkozó játékosnak jó esélye van arra, hogy a profik közé emelkedjen fel.

◾ Szintén a Sport Bild számolt be arról, hogy Arjen Robben számára opciót jelent egy Portugáliába, azon belül is egy Benficába való átigazolás – állítólag már az első megbeszélések is megtörténtek a „sasokkal”.

◾ James Rodriguez ügyében is van egy update: A Sport Bild szerint a 27 éves kolumbiai a Bayern öltözőjében már elárulta, hogy a PSG is szóba jöhet nála. A franciáknak azonban játékosokat kell eladniuk ahhoz, hogy igazolhassanak. Állítólag Thiago iránt is érdeklődnek, de a Bayern nem akar tőle megválni. Boateng iránt viszont úgy hírlik, hogy nem érdeklődik a párizsi csapat.

◾ Timo Werner ügyében a Lipcse és a Bayern állítólag megegyezett, hogy a kupadöntőig biztosan szüneteltetik a megbeszéléseket. A játékossal már megállapodtak a bajorok, a Lipcsével szemben azonban még korántsem – állítólag 35 millió euró a felek elképzelései közötti különbség. Ebben a témában Karl-Heinz Rummenigge is megszólalt, amely jól tükrözi a Bayern jelenlegi elképzeléseit az átigazolási piacon.

„Herr Mintzlaffal volt egy megbeszélésem ebben a témában – azt mondtam neki, hogy ha érdeklődni fogunk, akkor megkeressük őket. Az átigazolási piacon azonban még nem hoztunk végleges döntéseket.”

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top