Átigazolási hírek

Brazzo és Kalle szerint még nem döntöttek James jövőjéről



Pár nappal ezelőtt a Marca és a BILD is arról számolt be, hogy a Bayern nem akar és nem is fog élni James Rodriguez 42 millió eurós kivásárlási záradékával, állítólag a csapaton belül is nyílt titok, hogy nyáron távozik a kolumbiai. 

A Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidizc a Hannover elleni meccs után kommentálta a híreszteléseket:

Még nem döntöttünk, hagyunk időt magunknak. Továbbra is opciót jelent számunkra, ő egy olyan játékos, aki igazán jól tud focizni. Mindig jó hatással van ránk. Dönteni fogunk és nem hagyjuk magunkat befolyásolni.

Rummenigge szájából is megjelent egy idézet, mely szerint még nem letisztázott az ügy:

Még le kell vezényelni a megbeszéléseket.

James egy Nürnberg elleni kisebb sérülés miatt napok óta nem edzett, a Hannover ellen sem játszhatott – a BILD szerint a Lipcse elleni keretben már ott lehet.

Két korábbi Bayern legenda is kommentálta a vele kapcsolatos elképzeléseiket:

Beckenbauer: James nagyon jól passzol az FC Bayernhez. Tud bánni a labdával. Kár lenne, ha menne, nem sok hozzá fogható játékos létezik.

Effenberg: Jamesnek mennie kell. Ha a Bayernnél való személyes helyzetét ésszerűen értékeli, fel kell ismernie, hogy a megfelelő út az lenne számára, ha elhagyná a klubot. Talán teljesen új irányba kellene orientálódnia. A Real Madridnál is biztosan nehéz lenne játéklehetőséghez jutnia.

Hogy ki milyen elhatározásra jutott valójában, az egyelőre rejtély.  Június 15-éig biztosan választ kapunk arra a kérdésre, hogy James a Bayernben folytatja-e a pályafutását vagy sem.

Brazzo és Kalle szerint még nem döntöttek James jövőjéről
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top