Átigazolási hírek

Pletykák: Rebic, Arp, Werner, Atal, Lochereau

Az elmúlt egy-két napban újabb pletykák merültek fel a lehetséges érkezőkkel kapcsolatban. Lássuk is:

▪ A Kicker azt írja, hogy a Frankfurt játékosa, Ante Rebic ismét szerepet játszhat a Bayern elképzeléseiben. Főleg Niko Kovac értékeli őt nagyra, viszont a klubon belül nem mindenki számára meggyőzőek a 25 éves horvát technikai kvalitásai.

▪ Szintén a Kicker ír arról, amiről korábban a BILD már beszámolt, azaz: A HSV 19 éves támadója, Fiete Arp még ezen a nyáron csatlakozik a klubhoz. Hogy szeptember 1. után hol folytatja az azonban még kérdéses: Ez az ő, felkészülési időszakban nyújtott teljesítményén múlik. Ha a klub úgy látja szükségesnek, azonnal kölcsönadják őt.

▪ A Kicker szerint a Bayern München csak a szezon vége után fog tárgyalni a Lipcsével Timo Werner ügyében. Mint a korábbi pletykákból ismert, a játékos már megegyezett a német Rekordbajnokkal. Korábbi hírek szerint az RB 50 milliót kér a játékosáért.

▪ Az angol Telegraph szerint a Bayern mellett az Atletico Madrid is figyeli a Chelsea fő célpontját, Youcef Atalt. A 22 éves gyors, cselezőképes algériai a Nice jobbhátvédje és legalább 40 millió eurót kóstálna. Atal a hétvégén egy Gungamp elleni mesterhármassal hívta fel magára a figyelmet, igaz ott a baloldalon játszott. Képességei miatt valószínűleg egy sorral feljebb is bevethető.

▪ A francia Foot Mercato szerint az Arsenal, a Nice, az Ajax és a Monaco mellett a Bayern is érdeklődik a Lyon U17-es támadója, az U16-os Montaigu torna egyik fő attrakciója, Yad Lochereau iránt. A Bayernt zárójelben, említésszerűen nevezik meg, úgyhogy egyelőre nem tűnik komolynak a pletyka.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top