Egyéb

Kovac bekeményített – a tartalékokat sprinteltetteNiko Kovac a Nürnberg elleni csalódást keltő 1-1-et követő edzésen jól megdolgoztatta a Bayern játékosait.

Egész pontosan csak azokat a játékosokat, akik nem voltak ott a frankok elleni kezdőcsapatban – Ribéryt, Sanchest, Tolissot, Daviest, Zirkzeet és Rafinhát. James megúszta, izomkeményedés miatt pár napig nem terhelhető, a meccs előtt enyhe sérülést összeszedő Boateng is csak egyéni edzéstervet követett.

A hétfői edzés 11:45-kor, a szokásos gyakorlatokkal, azaz bemelegítéssel, egy kis körjátékkal és passzgyakorlatokkal kezdődött. Mivel a tartalékok állítólag túl lazán vették a bemelegítést, a horvát megsprinteltette őket.

A spontán sprintedzés után Sanchesnek, Ribérynek és Daviesnek is akadtak nehézségei.

A harminc perces extra gyakorlat során a játékosoknak a teljes pályahosszat – kisebb szünetekkel – többször is végig kellett sprintelniük. Ezenkívül voltak 15 méteres oda-vissza sprintfutások is. A Bild által közölt képekből is jól látszik, hogy mennyire kikészítette ez a játékosokat.

A BILD információi szerint a spontán sprintgyakorlatok nem nyerték el a csapat tetszését. Kissé érthető módon, a vasárnapi főszereplők ugyanis csak laza, átmozgató edzéseket végeztek…

Kovac bekeményített – a tartalékokat sprinteltette
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top