Akadémia

FCB II: 2-0-ra legyőztük a Heimstettent, továbbra is élen a Regionalligában



A Bayern II a Heimstetten elleni 2-0-ás hazai győzelmével újabb lépést tett a bajnoki cím felé – a müncheniek előnye három fordulóval a vége előtt hat pont a két meccsel kevesebbet játszó, gyengébb gólaránnyal rendelkező Eichstätt előtt.

Holger Seitz csapata a meccs elejét irányította, de pontatlanul játszott, a vendégek pedig a kontrára építettek. Voltak is veszélyes helyzeteik, egyszer Derrick Köhnnek kellett az utolsó pillanatban mentenie, míg a vendég kapu előtt elsősorban Wriedt próbálkozgatott.

Térfélcsere után intenzívebb támadójátékkal rukkolt elő a Kisbayern, Wriedt és Nollenberger is épphogy elvétette a vezetőgólt, a távozás előtt álló támadó a kapufát is eltalálta, a 69. percben azonban megszerezte a vezetést. Jöttek az egyenlítési lehetőségek, de Hoffmann résen volt, az utolsóelőtti percben pedig a csereként beállt Franzke biztosította be a győzelmet jelentő találatot.

Bayern II 2-0 Heimstetten

FCB II: Hoffmann – Yilmaz, Mai, Awoudja, Köhn – Shabni (90. Will), Welzmüller – Jeong (85. Zaiser), Rochelt, Nollenberger (71. Franzke) – Wriedt

Gólok: 1:0 Wriedt (69.), 2:0 Franzke (89.)

 

 

FCB II: 2-0-ra legyőztük a Heimstettent, továbbra is élen a Regionalligában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top