Átigazolási hírek

Brazzo: Nübel megszerzése egyáltalán nem téma

Manuel Neuer sérülése után nagy sajtóvisszhangot keltett az a hír, miszerint a Bayern megszerezné a Schalke 22 éves portását, Alexander Nübelt. Valószínűleg ez meg is fordult a fejekben, azóta viszont többen is nyilatkoztak a témában:

Sven Ulreich szerint értelmetlen lenne megszerezni Nübelt, de Rummenigge is cáfolta a híreszteléseket –  illetve a leendő Kalle-utód, az egyelőre civilként nyilatkozó Olli Kahn sem ajánlja a korai klubváltást.

Legutóbb, a Nürnberg elleni meccs előtt Hasan Salihamidzic is cáfolta, hogy a Bayern felforgatná a kapusposztot.

Van egy Manuel Neuerünk, aki a világ legjobb kapusa, mögötte Sven is nagyon jól végzi a dolgát. Továbbá van két fiatal hálóőrünk, ezért Nübel megszerzése egyáltalán nem jelent témát számunkra. Uli csak azt mondta el, mik a szabályok a klubban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Uli Hoeness nem kommentálta érdemben a témát, csak annyit jegyzett meg, hogy a 25 millió euró alatti átigazolásokért a sportigazgató, azaz Hasan Salihamidzic felel.

Úgy tűnik tehát, hogy a következő szezonban – Früchtl valószínűsíthető kölcsönadásán kívül –  nem lesznek komoly változások a Bayern kapusposztján.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top