Egyéb

Audi kupa 2019: A Bayern a Tottenhamet, a Realt és a Fenert látja vendégül

2019-ben is megrendezésre kerül a Bayern által szervezett nyári focitorna, az Audi kupa: július 30-án és 31-én a Real Madrid, a Fenerbahce és a Tottenham látogat el vendégként az Allianz Arénába.

Az eddigi öt kiírásból háromszor a Bayern, egy-egy alkalommal pedig a Barcelona és az Atletico Madrid tudta megnyerni az egyik legnívósabb felkészülési rendezvényt.

Rummenigge: Nagyon örülünk, hogy az Audi Cup 2019 ismét megrendezésre kerül az Allianz Arénában. A négy résztvevő csapat látványos mérkőzéseket és két nagyszerű napot garantál a szurkolóink számára.

Bram Schot, az AUDI AG vezetője: Nagyszerű látni, hogy az Audi Cup tíz éve állandó eleme a nemzetközi topklubot felkészülésének. Az idei résztvevők nem csak két izgalmas napot ígérnek a futballszurkolók számára, hanem nagyszerű példaként szolgálnak az Audival való partneri kapcsolatra is.

Július 30-án kedden 18:00-tól a Real Madrid a Tottenhammel, míg 20:30-tól a Bayern a Fenerbahcéval játssza az elődöntőket. A helyosztók másnap kerülnek megrendezésre. A győztes kiléte 90 percnyi rendes játékidő után dől el, döntetlen esetén azonnali büntetőrúgásokra kerül sor.

A tornát a ZDF biztosan élőben fogja közvetíteni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top