Bundesliga

„A magunk dolgát nehezítettük meg, a Nürnberg megharcolt a pontért” | Reakciók: FCN 1-1 FCB



A Nürnberg elleni csalódást keltő idegenbeli 1-1 reakciói…

 

🔴 Niko Kovac, a meccsről: Látható volt a játékunkon, hogy szerdán volt egy nehéz kupameccsünk. A hangulat extrém volt ma, és a Nürnbergi is kiemelkedően jól játszott. Minden  labdának utánamentek és 90 percen keresztül szenvedéllyel futballoztak és védekeztek. Megharcoltak az egy pontért.  Mi nem játszottunk igazán jól. A magunk dolgát nehezítettük meg, mert a Nürnberg ma nagyon jól játszott, viszont mi nem a legjobb formánkat mutattuk.

▪ Coman kihagyott zicceréről: 50 métert futott Matheniával szemben, ilyenkor az jár az ember fejében hogyan is csinálhatná a legjobban. Végül az erő és a koncentráció hiányzott. Meg kell hogy jegyezzem, Mathenia nagyszerűen védett. Hihetetlen mi minden meg tud történni 5 perc alatt…

▪ A Bayern helyzetéről: Nagyon bosszantó. Volt ma egy meccslabdánk és azzal négy ponttal elhúzhattunk volna. Ma egy pontot szereztünk, ez nem sokat változtat a helyzetünkön…

▪ Jamesről: Thiago odajött hozzám és jelezte, hogy valami probléma van James vádlijával. Nem tudta meghatározni, hogy mi lehetett az. Ezért kellett lecserélni, holnap megvizsgálják.




🔴 David Alaba:  Tudtuk, hogy mekkora lehetőségünk volt ma. Épp ezért is nem volt a legjobb a hangulatunk a meccs után. Össze kell szednünk magunkat és a következő meccsekre kell koncentrálnunk, mert még bármi előfordulhat. A Nürnberg ma igazán jól csinálta. Talán részünkről érezhetőek voltak az elmúlt hetek nehéz meccsei. Összességében nézve az 1:1 elfogadható eredmény.

▪  A bajnoki küzdelemről: Nem mondanám, hogy feszültek lennénk, de az izgatottság biztosan ott van bennünk. Három fontos meccsünk lesz. Mindent bele kell adnunk, hogy a legvégén is ott álljunk az élen. Ez a célunk és ezt akarjuk elérni.

🔴 Mats Hummels: Coman nagyon le volt törve. Mindannyian vigasztaltuk. Senki nem mérges rá. 100%-osan mögötte állunk. Nagyon nagy terhet vállalt magára ebben a szezonban

🆚 Boris Schommers, a Nürnberg edzője: A saját szemszögünkből 90 percig szemmagasságban játszottunk itthon a Bayern ellen, kevés helyzetet engedtünk. Nem voltunk lefagyva, hanem mindig megpróbáltunk játékos megoldásokhoz folyamodni. Egy Bayernt nem tudsz 90 percen keresztül teljesen távoltartani a kapudtól. A 90. percben a büntető lett volna a nagy durranás, olyan három pontot szereztünk volna, amelyre senki nem számított. Megérdemeltük az egy pontot.

🆚 Christian Mathenia, a Nürberg kapusa: A 85. percig tökéletes napunk volt. Vezettünk a listavezető Bayern München ellen. Kár, hogy röviddel a vége előtt nem ment be a büntető. Minden nap teljesítünk, nagyon keményen edzünk. Mindenki, aki itt volt ma a stadionban, a jó arcunkat látta.

„A magunk dolgát nehezítettük meg, a Nürnberg megharcolt a pontért” | Reakciók: FCN 1-1 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top