Átigazolási hírek

Portugál sajtó: A Bayern figyeli Jota helyzetét



Két különböző portugál sajtótermék infói szerint is komolyan érdekli Joao „Jota” Filipe a Bayern München illetve a Tottenham csapatát.

Az „A Bola” és a „Record” infói szerint a két leginkább érdeklődő klub régóta figyeli részletesen Jotát és ők állhatnak a legközelebb a játékos megszerzéséhez. Kontraktusa 2022-ig szól, de egy kivásárlási záradéknak köszönhetően potom 30 millió euróért mozdítható lesz a nyáron. A Benfica természetesen nem szeretné ennyiért elengedni, új szerződésében 100 millió euró értékben határoznák meg az árát – a hosszabbítási tárgyalások azonban egyelőre nem haladnak előre.




Jota a Transfermarkt szerint kétlábas és mindkét szélen, illetve ékként is bevethető. Karl-Heinz Rummenigge a legfrissebb interjújában elmondta, épp egy ilyen játékost keresnek Davies alternatívájaként. Március közepén egyébként a szintén portugál O Jogo számolt be arról, hogy a Bayern illetékesei, illetve a londoniak is élőben figyelték a mozgékony tehetséget, erről itt írtunk. 

Az U21-es portugál válogatott játékosnak, aki tavaly az U19-es EB-győztes portugál válogatott tagja volt és a torna gólkirálya lett, ez az első szezonja a Benfica csapatában, de teljes mértékben a lisszaboniak nevelése. Idén 19 bajnokin 8-8 gólt és gólpasszt jegyzett.

Portugál sajtó: A Bayern figyeli Jota helyzetét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top