Átigazolási hírek

Hoeness: Nikoról diskurálnak? Nem tudom megérteni a világot

A Bayern elnöke a Sport1-nek tett kijelentéseket – többek között a Werder elleni meccsről, Hudson-Odoiról, Kovacról és Nübelről is.

A Werder elleni meccsről és a vitatható büntetőről: A 3-2 egy olyan büntető volt, amelyet 100 százalékig rendben tartok. Kingsley mondta, hogy már elhúzott és ezután jött a kontaktus. Ezután volt még három száz százalékos helyzetünk, amelyekből meg kellett volna szereznünk a következő gólt – nem szereztük, így a végéig izgulnunk kellett. Itt, ebben az atmoszférában természetesen a 94. percben is bármi megtörténhet – a szurkolók egyedülállóak voltak.

Niko Kovacról: Lassan már képtelen vagyok megérteni a világot. Ott vagyunk a kupadöntőben és vezetjük a bajnokságot, de továbbra is az edzőnkről diskurálnak. Nem tudom ezt megérteni.

Niko Kovac nagyon elemében volt tegnap – kiabált, taktikai utasításokat adott, besétált a pályár – a meccs végén majdnem fellökte Wohlfahrt csapatorvost is, amiért ápolni akarta Javit – azért tette, mert a Bayern így 10 emberrel maradt volna a gyepen. Hoeness nyilatkozatai szerint a következő szezont is vele kezdi meg a csapat.

A Bayern tavaszi szezonjáról: A Liverpool elleni hazai Bajnokok Ligája meccs kivételével karácsony óta fantasztikus futballt játszunk. Nagyon büszke vagyok a csapatra, olvastam, hogy ez a klubtörténelem egyik legjobb tavasza. Nem akarunk panaszkodni, csak egyszerűen folytatni ezt tovább.

Alex Nübel esetleges leigazolásáról: Ez egy olyan dolog, ami a sportigazgató feladata, mert egy 25 millió euró alatti invesztálásról lenne szó – és ezért nem én vagyok a felelős.

A sérült Hudson-Odoi esetleges leigazolásáról: Karl-Heinz Rummenigge és Hasan Salihamidzic azt mondták, hogy ő egy érdekes játékos, és azt hiszem ezt továbbra is így gondolják. Most egyelőre nem gondolunk rá, de azt hiszem, hogy továbbra is gondolkodni fogunk rajta – de egy olyan szakaszban, miközben épp a műtőasztalon fekszik, nincs értelme nyilatkozni erről.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top