Átigazolási hírek

Ulreich: Értelmetlen lenne Nübel érkezéseManuel Neuer újabb, ezúttal egy enyhébb sérülése után talán először vetődött fel komolyabban a kapuskérdés a Bayern Münchennél. A Sport1 és a BILD által a Rekordbajnokkal összeboronált Schalke-portás Alexander Nübel neve merült fel eddig a legkomolyabban – Sven Ulreich a Sport Bildnek adott nyilatkozatában állt érthetetlenül a felvetés előtt:

Nem hiszem, hogy 22 évesen Manu mögött szeretne padozni. Azt hiszem értelmetlen lenne ha jönne, mert játszani akarna – Manuelnek szerződése van és ő abszolút elvitathatlan játékos.

A 30 éves kapus, aki Neuer hiányában elsőszámúvá lépett elő, megpróbálja lebeszélni a kapustehetséget a váltásról:

Nem hiszem azt sem, hogy Alexander Nübel másodikszámú kapusként szeretne érkezni, ha közben a Schalkéban is játszhatna. Ráadásul Christian Früchtl személyében egy nagyon jó, fiatal kapusunk is van.

Neuer egyébként szerdán, izomrostszakadása óta először végezhetett futóedzéseket a Säbener gyepén, úgyhogy viszonylag jól halad a visszatéréssel. Más kérdés, hogy a Bayern esetleges BL-szereplése esetén ismét a legrosszabbkor dőlt volna ki a sorból.

Ulreich: Értelmetlen lenne Nübel érkezése
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top