Akadémia

FCB II: Sima győzelem Memmingenben – egy lépéssel közelebb a bajnoki cím



Legutóbbi botlása után ismét győzött, és bár még messze van, ezzel újabb lépést tett a „Regionalliga Bayern” bajnoki cím megnyerése felé a „Kisbayern”.

Holger Seitz csapata húsvétvasárnap, 2940 néző előtt győzte le 3-0-ra Memmingenben a hatodik helyen álló hazaiakat. Két gólért a 24 éves Kwasi Okyere „Otschi” Wriedt felelt, illetve az elmúlt fordulóhoz hasonlóan ismét betalált a csapat belsővédője, Maxime Awoudja is.

Jeong kezdei próbálkozása után a cséká Feldhahn talált kapufát, majd egy gyorsan elvégzett Welzmüller szabadrúgásból Wriedt szerezte meg a megérdemelt vezetést. Két perccel később jött az újabb összjáték. Welzmüller baloldali szólója után Wriedt sarokkal duplázta az előnyt. A második félidő ötödik percében Awoudja egy szöglet utáni fejesgóllal szerezte meg a harmadikat. A Bayern jól játszott és további nagy helyzeteket dolgozott ki, de az eredmény már nem változott, Jeongék 3-0-ás győzelmet arattak.

A 29 éves Welzmüller két perc alatt kétszer szolgálta ki Otschi Wriedtet.



A Bayern II ezzel három ponttal vezeti a ranglistát, de egyel kevesebb meccset játszott a Eichstättnél, amely gólarányban már 12 egységgel marad el a Rekordbajnok fiókcsapatától.

Holger Seitz: Elégedettek lehetünk a mai teljesítménnyel. A srácok jól csinálták és szépen játszották ki a gólokat. Kontroll alatt tartottuk az ellenfelet, úgyhogy megérdemelten győztünk. Ez volt az a reakció, amelyet a Rosenheim elleni botlás után vártam – pénteken is elő kell hívnunk ezt a teljesítményt és be kell gyűjtenünk a három pontot.

🔴 FCB II: Hoffmann – Yilmaz, Mai, Awoudja, Köhn – Feldhahn (80. Zaiser), Welzmüller – Jeong (80. Franzke), Shabani (62. Nollenberger), Rochelt – Wriedt

⚽ Gólok: 0:1/0:2 Wriedt (23./25.), 0:3 Awoudja (50.)

A Bayern II jövő pénteken az SV Heimstetten csapatát fogadja a müncheni Grünwalderben.

FCB II: Sima győzelem Memmingenben – egy lépéssel közelebb a bajnoki cím
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top