Átigazolási hírek

Sanches: Többet kell játszanom, öt perc nem elégRenato Sanches ezúttal is megkapta a bizonyítási lehetőséget Niko Kovactól – más kérdés, hogy mindössze három percre állhatott be a Werder elleni kínkeserves 1-0 alkalmával.

Korábbi nyilatkozatai után most ismét hangsúlyozta, játszani akar, játszania kell – ha kell, ehhez kölcsönbe vagy akár végleg eligazol.

Hogy a kölcsönszerződésnek van-e értelme? Úgy hiszem. De, hogy a kölcsönnek vagy egy végleges távozásnak van-e több értelme, azt nem tudom megmondani. Még van egy hónapunk. Meglátom mi lesz a legjobb számomra.

A még mindig csak 21 éves portugál idén csak négy meccset játszott végig, az elmúlt hetekben vagy nulla, vagy max 15 percet kap a horvát mestertől.
Többet kell játszanom, öt perc nem elég. Ha játszom, élvezettel akarom tenni. Ez számomra mindennél fontosabb. Egyszerűen többet akarok játszani – mindegy, hogy Portugáliában, Angliában vagy Spanyolországban. Az edző és a csapattársaim tudják, milyen keményen dolgozom nap mint nap az edzéseken. Mindig készenlétben kell állnom, ha csak öt percet játszom is.

Kevés játéklehetősége ellenére tisztelettel beszél az edzőről és magabiztosan tekint a jövőbe.

A Nikoval való kapcsolatom normális. Ő az edző, én egy játékos vagyok és tiszteletben tartom a véleményét. Egyszerűen dolgozom és edzek tovább. Magabiztos vagyok. Jól játszom ha játszom, ezért várni fogok a lehetőségemre. Ha játszom, ismét bizonyítani fogom ezt. Most 21 éves vagyok és még 15 év áll előttem a karrieremben. A jelenlegi helyzetem nehéz, de a jövőm biztosan pozitív.

Sanches: Többet kell játszanom, öt perc nem elég
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top