Interjúk és nyilatkozatok

Ulreich: Örülök, ha játszhatok, de…



Manuel Neuer izomrostszakadása miatt legalább két hétig Sven Ulreich lesz a Bayern elsőszámú portása. A 30 éves kapus a Düsseldorf elleni meccs után nyilatkozott.

Természetesen nagyon bosszantó Manu számára, hogy ismét megsérült. Az elmúlt hetekben legfőképp csak a kapusgyakorlatokon vett részt. Akkor minden rendben volt, nem keltett olyan benyomást, hogy nem menne neki teljes erőbedobással. Bosszantó, hogy ilyen szerencsétlen szituáció történt.

Neuer a Freiburg és a Heidenheim elleni mérkőzést is a sérült vádlija miatt hagyta ki, akkor még csak elővigyázatosságból. A Dortmund elleni meccs óta is csak három gyakorlatot végzett.



Manu közelmúltban elszenvedett három lábközépcsont-törése kapcsán utalt arra Ulle, hogy a világbajnok talán túl sok mérkőzést játszik.

Ez a helyzet egyszerűen nehéz. Manu egy évet sérült volt, súlyos sérülései voltak. Természetes, hogy az embernek alkalmazkodási nehézségei vannak. Egyszerűen brutálisan sok meccsünk és edzésgyakorlatunk van a szezonban, ezért nagyon túlterhelt. Nagyon jó dolog számomra, ha gyakrabban kapok játéklehetőséget. Örülök, ha játszhatok. De az ember nem kívánja a kollégájának azt, hogy megsérüljön.

Sven megígérte, hogy topteljesítménnyel kívánja kivenni a részét a Bayern eredményeiből:

Ugyanúgy végzem a gyakorlatokat, mint Manu, teljesen ugyanúgy készülök fel, mint ő. Készen állok!

Ulreich: Örülök, ha játszhatok, de…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top