Átigazolási hírek

BILD: Látószögben Zaniolo – a Bayernt favorizálhatjaA BILD infói szerint a Bayern megfigyelés alatt tartja a Serie A legtehetségebb játékosának tartott Nicolo Zaniolot.

A 19 éves Zaniolo neve mellett 23 bajnokin 4 gól és 2 gólpassz áll az AS Romában, de hét meccsből kétszer a BL-ben, egyszer a Real ellen is betalált és márciusban az olasz válogatottban is debütálhatott. Gyors, mozgékony és jó mentalitású játékos, aki Jameshez hasonló poszton szerepel.

Nem véletlen, hogy a 189 centis középpályást több európai topklub, pl. a Real és a Juve mellett mi is figyeljük. Most jön a csattanó: A BILD infói szerint Zaniolo egy Bayernhez való átigazolást részesítene előnyben. De mennyibe kerülne Uliéknak a „legnagyobb olasz tehetség?”

Hoeness a Bayern történelmének legnagyobb beruházási programjának első felvonását tervezi a nyáron, úgyhogy Zaniolo állítólagos, kereken 50 millió eurós ára nem is tűnhet annyira vészesnek, ha nagyon akarjuk őt. Olaszországban úgy hírlik, hogy a játékos ügynöke, Claudio Vigorelli és a klubvezetők április végén akarják megbeszélni az elképzeléseket.

Nicolo 2018 nyarán került Rómába és 2023-ig van szerződése – tavaly még az Inter U19-es csapatában vitézkedett, 26 meccsen 13 gólt lőtt és nyolcat készített elő. Egyszer a profik között is végigülhetett egy mérkőzést a bajnokságban. Bánhatják a milánóiak, 4 és fél millióért nagyon jó üzletet kötöttek a farkasok. Kérdés, hogy idén nyáron akarnak-e egyáltalán üzletelgetni Zaniolo ügyében.

BILD: Látószögben Zaniolo – a Bayernt favorizálhatja
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top