Átigazolási hírek

Marca: A Real nem akarja visszahívni Jamest



James Rodriguez a napokban kapta meg a korábban megigényelt spanyol útlevelet – ez mindenképp a Realhoz való visszatérését segítette volna előrébb, ugyanis a LaLigában klubonként csak három, nem EU-s játékost lehet regisztrálni.

Ez azonban nem befolyásolja a Real Madrid terveit, ugyanis Zinedine Zidane továbbra sem tervez a ballábas kolumbiaival, számolt be újonnan a királyiak házilapja, a Marca. Mint ismert, James épp a Zidane-nal való kapcsolata miatt hagyta el anno a Bernabeut.




A Bayernnek 42 millióért lehetősége lenne plusz három évre szerződés alá vennie a kölcsönben lévő játékost. A Marca szerint azonban „világos, hogy James nem akar Bajorországban maradni és Niko Kovac sem tekint rá úgy, mint aki köré építeni akarja a csapatát.”

Egyelőre a vezetőségben is kérdéses mi legyen James sorsa: Brazzo korábbi kijelentése szerint csak akkor veszik meg őt, ha maradni akar Münchenben. Uli legutóbb elmondta, ha élnek az opcióval, Jamesnek maradnia kell, de a döntés Niko Kovac kezében van. Ha nincs szüksége rá, nem fognak ennyi pénzt kiadni érte. Rummenigge pedig többször is kifejezte, nagy rajongója a kolumbiainak, de a legfontosabb, hogy neki és a klub számára is a legjobb megoldás szülessen.

A Marca szerint a Juventus a legvalószínűbb célállomása Rodrigueznek, de állítólag akár a Premier League is szóba jöhet nála. Azt már mi tesszük hozzá, hogy, természetesen előfordulhat, hogy jövőre is Münchenben focizik majd a 27 éves középpályás – egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy Zidane nem látja őt szívesen a Real Madridnál.

Marca: A Real nem akarja visszahívni Jamest
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top