Interjúk és nyilatkozatok

Renato Sanches: „Az edző nem magyarázza meg, miért nem játszhatok”A hétfőn megrendezett, Heidenheim elleni párharc során 5:4-t játszott a Bayern München. Renato Sanches újból 90 percet töltött a padon, és egyre nagyobb a csalódottsága, írja a Sport Bild

A portugál üstökössel a Sport Bild napilap készített villáminterjút az említett meccs lefújása után.

Természetesen többet akarok játszani. Várom az esélyemet. Folyamatosan dolgozom és várok a lehetőségemre

– mondta harciasan Renato Sanches.

Renato Sanches a Bayern München kispadján, ami már megszokott látvánnyá vált / Fotó: Sport Bild

Érthetelen a Sport Bild ezen cikkének szerzőjének is, hogy miért nem játszik Renato Sanches. Ezzel egyetértett a portugál is. Mint mondta:

Az edző nem magyarázza meg nekem, miért nem játszom.

Az elején bizakodóan indult a kettejük viszonya, miután Niko Kovac átvette a Bayern München irányítását. Az első forduló 16 mérkőzésén engedte a horvát szakember, hogy hasznára váljon a csapatnak. Meggyőző volt a játéka, mint írja a német újságíró. Ez pedig arra adhatott okot, hogy áttörést érjen el a Swansea-fiaskó után. De mielőtt beálhatott volna a fordulat, jött az összeomlás: Sanches mindössze 50 perc játékidőt kapott 2019-ben, és ez egyben számolandó a Bundesligával és a Bajnokok Ligájával.

Természetes nehéz, de ez a futball. Néha a dolgok változnak

próbálta Renato Sanches megmagyarázni a helyzetét, és újból megerősítette: „Várok a lehetőségemre, de ez nehéz, mert ez nem az én döntésem.”

Renato Sanches: „Az edző nem magyarázza meg, miért nem játszhatok”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top