Bundesliga

„Sok pontot hullajtottunk a Freiburg szintű csapatok ellen” | Reakciók: SCF 1-1 FCB



A Freiburg otthonában elért 1-1-es döntetlent követő reakciók.

Niko Kovac: Két dolog miatt tehetünk magunknak szemrehányást: Az első félidőben nem úgy játszottunk, ahogy elképzeltem. Nem álltunk olyan jól a lábainkon, ahogy elvártam. A második félidőben számos kihasználatlan helyzetünk maradt. Ez volt a döntő szempont. Az 1-1-es eredmény az első félidőben még rendben volt, de a másodikban ki kellett volna használni a lehetőségeket, hogy megnyerjük a mérkőzést. A második félidővel elégedett voltam, de megint saját magunknak okoztunk galibát. Bosszankodtam rajta, de folytatnunk kell tovább… Nagyon sok pontot hullajtottunk a Freiburg szintű csapatok ellen. Ez is bosszantó, ugyanis nagyon jó üldözőversenyt fektettünk le. Most kezdhetjük előről.

A Dortmund elleni meccsről: Feltételezem, hogy a játékosaim pontosan tudják mi lesz a tét, és azt is, hogy meg kell nyerniük ezt a találkozót. Ezt meg is fogjuk mutatni.

Lewandowski kihagyott helyzeteiről: Szívesen láttam volna őt, ahogy megszerzi a 200. gólját ma, mert akkor 2-1-re valószínűleg győzünk. Talán a jövő hétre tartogatja, meglátjuk, de be kell biztosítanunk, hogy eredményesek legyünk.




Hasan Salihamidzic: Az első percekben bealudtunk. Az rendben van, hogy a végén nyomtunk és volt három száz százalékos helyzetünk, de a hozzáállásunk nem volt megfelelő. A padon ülve nem nem hitte el az ember, hogy ezt a meccset még meg akarjuk fordítani.

A Dortmund elleni meccsről: Megfelelő reakciót várunk a Dortmund elen. Ez az a lehetőség, amelyet ki kell használnunk. Különben nehéz lesz bajnoknak lennünk. Lesz még egy pár kellemetlen mérkőzésünk, de a Dortmund ellenire más hozzáállással kell kifutnunk a pályára.

Leon Goretzka: Csak saját magunkat hibáztathatjuk. Az első öt percben bealudtunk. Ezután pedig nem egyszerű itt, ha az ember hátrányból fut az eredmény után. Viszonylag korán megszereztük az egyenlítést, de olyan sok lehetőséget szalasztottunk el, hogy végül meg sem érdemeltük volna a győzelmet.

Robert Lewandowski: Fáj, hogy nem szereztem meg a második és ezzel a 200. Bundesliga gólomat. Annyi lehetőségünk volt, hogy legalább 1-2 góllal többet kellett volna szereznünk. A helyzetkihasználás nem csak rajtunk múlik, de ha a második félidőben a két nagy helyzetem közül az egyikből gólt szerzek, akkor megnyerjük a mérkőzést.

Christian Streich, a Freiburg edzője: Hátul volt egy kis szerencsénk! De abszolút a határainkat feszegettük, a maximumot, ami lehetséges. Ha a végén kiharcolták volna a vezetést, biztosan meg is érdemelte volna a Bayern, én sem lettem volna annyira csalódott. Szerencsénk volt a végén, de a csapat megérdemelte az eredményt.

„Sok pontot hullajtottunk a Freiburg szintű csapatok ellen” | Reakciók: SCF 1-1 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top