Interjúk és nyilatkozatok

Robben: Még egyszer magamra akarom ölteni a Bayern-mezt



Arjen Robben hiába reménykedett abban, hogy a Bayernnél eltöltött utolsó szezonja önmaga és csapata számára is sikeres lesz, úgy tűnik az egészségi állapota húzza ismét keresztül a számításait. Korábban esély volt arra, hogy november végi sérülését követően a Liverpool elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján talán ott lehet a pályán, de újabb sérülése miatt sajnos az utolsó BVB elleni meccsén sem játszhat, illetve a szezon hátralévő részében sem biztos, hogy felhúzhatja még magára a Bayern mezt.

„Még nem tudom, hogy játszhatok-e a Dortmund ellen, meglátjuk. De nem hiszem, ez jelenleg inkább irreálisnak tűnik.”

A holland legutóbb november 27-én, a Benfica elleni 5-1-es győzelem során lépett pályára, két gólt is szerzett. Vajon ez lesz az utolsó mérkőzése a Bayernben?

„Ismét jó úton haladok, de még nem edzhetek a csapattal. Ez is el fog tartani egy darabig. Semmi mást nem tehet ilyenkor az ember, minthogy keményen dolgozik, és küzd azért, hogy ismét pályára léphessen.”

A mindig küzdő, de elkeseredett Robbennek már csak egy komoly célkitűzése van az idei szezonra:

„Legutóbb nagyon közel voltam a csapathoz, de ebben az időszakban két-három visszaesés is hátráltatott. Ez az utolsó két hónapom annál a klubnál, amelyben tíz évet töltöttem el. Ismét játszani akarok, még egyszer magamra akarom ölteni a Bayern-mezt. Számomra ez a legeslegfontosabb. Hogy mikor, az számomra mindegy.”

A Bayernnek nyolc bajnoki mérkőzése és legjobb esetben három kupameccse van még az idényből. Robben a lehető legjobban akar búcsúzni a bajor fővárosból, ahol a sérülései ellenére ő, és a családja is szuper időszakot töltött el. Pályafutása végéről nincsenek gondolatai.

„Két célunk van még ebben a szezonban, remélhetőleg megnyerjük a két lehetséges címet. Az elmúlt hónapok kemények voltak, de szeretem a focit. Ha a szervezetem ismét engedélyezi, szeretném folytatni a labdarúgást.”

Robben: Még egyszer magamra akarom ölteni a Bayern-mezt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top