Bundesliga

Kovac: Lucas operációja nagyon jól sikerült, a játékosok bizonyítani akarnak a BundesligábanNiko Kovac a Freiburg elleni szombat délutáni bajnoki előtt állt a sajtó rendelkezésére. Beszélt többek között Lucasról, Robbenről és a válogatott szünetről is.

A személyi helyzetről: Alphonso Daviesen és Arjen Robbenen kívül mindenki ott volt a mai edzésen.

Lucas Hernandezről és a sérüléséről: Boldogok vagyunk, hogy megszerezhettük őt, egy fiatal világbajnok játékosról van szó, aki sok különböző pozíciót tud betölteni. Biztosan erősítést jelent számunkra. Tegnap megoperálták, az orvosaink szerint szükséges beavatkozásról volt szó. A műtét nagyon-nagyon jól sikerült. A rehabilitációját az Atletico Madriddal egyeztetve Münchenben fogja tölteni. Meglátjuk mennyi ideig tart a rehabilitációja. Dr. Müller-Wohlfahrt kapcsolatban áll a sebésszel. Ha minden jól megy, az első játéknapra fitt lehet. Ez nem jelenti azt, hogy az első edzésnaptól fogva velünk lesz. Ez egy olyan sérülés, amellyel kockázat nélkül alá lehet írni egy ilyen szerződést.

A Bayern leendő keretéről: Valamennyi idő hátravan még az idei szezonból, célunk, hogy bajnokok és kupagyőztesek legyünk. Ami július 1-jétől történik, az csak ezt követően lesz téma.

A következő meccsekről: A Freiburg egy nehéz ellenfél, egy olyan csapat, amely nagyon érzelmes focit játszik, sok csapatnak nehezítették meg a dolgát. Legutóbb jó támadóteljesítményt nyújtottunk. Győzni akarunk, ezután pedig jöhet amit Németország akar: a Klassiker.

Robbenről: Nehéz helyzet. Egyszer megpróbáltam megnevezni egy dátumot, de mellélőttem. Ezért semmilyen konkrét kijelentést nem akarok tenni, mert Arjen jelenleg nem érzi úgy magát, hogy csapatedzésen, illetve meccseken vegyen részt. Nyolc bajnokink van hátra és három további kupameccsben reménykedünk. Azt kívánom, hogy ne csak egy-két, hanem még több mérkőzést tudjon abszolválni. Minden az egészségén múlik, ezt nem igazán tudjuk mindig befolyásolni.

A vegán Gnabryról: Mindenkinek saját magának kell döntenie arról, hogy miképp táplálkozik. Lényeg, hogy ne essen vissza a teljesítménye. Jól érzi magát.

A válogatott szünetről: James szerdán még Dél-Korea ellen játszott. A dél-amerikaiak mindig sokat utaznak, de ez jól megerősíti őket. A többiek legutóbb vasárnap játszottak, tehát elegendő idejük van arra, hogy ismét a legjobb teljesítményüket nyújtsák. A csoport nagyobb volt a megszokottnál, másképp, nagyon jól tudtunk edzeni – csatlakozott pár ifijátékos is. Minden játékos nyugodt, friss és sikeréhes. Ismét bizonyítani akarnak, és fognak is a Bundesligában.

Christian Streichről: Nagyon jó kapcsolatban vagyok vele. Helyén van a szíve és mindig kimondja, amit gondol. Szimpatikusnak tartom őt.

Kovac: Lucas operációja nagyon jól sikerült, a játékosok bizonyítani akarnak a Bundesligában
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top