Átigazolási hírek

Martíneznek tovább udvarol a Bilbao – konkrét összeget is megneveztek



Az Athletic Bilbao elnöke, Aitor Elizegi a spanyol Telebilbao csatornán továbbra is nyíltan udvarolt a klub egykori játékosának Javi Martíneznek.

„Ha egyezséget sikerül kicsikarni, a vezetőség mindent megtesz azért, hogy lehetővé tegye Javi Martínez leigazolását.”

Javi 2006-tól 2012-ig volt a Bilbao játékosa, majd akkori klubrekordot jelentő 40 millióért a Bayern Münchenhez igazolt – első évében meghatározó tagjaként vette ki a részét a bajorok történelmi triplázásából és azóta is a müncheniek egyik legkedveltebb, leghasznosabb játékosának számít.




A Bilbao elnöke annyira lelkesen nyilatkozott, hogy konkrét összeg megnevezésével gyakorlatilag nyílt ajánlattételt adott le a Bayernnek.

„Az Athletic Bilbao képes lenne gond nélkül 20 millió eurót kifizetni Javi Martínezért. Gazdasági tekintetben nem lenne probléma végrehajtani egy ilyen átutalást.”

Az Athletic Bilbao alapítása óta csak baszk játékos szerepelhet a klub színeiben, így korlátolt lehetőségeik miatt egyértelmű, hogy előbb-utóbb megpróbálják visszacsábítani a Bayern középpályását. Martínez szerződése 2021-ig él és a játékossal való megbeszélés során a klub eldöntötte, hogy 2019 nyarán biztosan nem fognak megválni tőle. Ezt követően viszont elképzelhető, hogy a 30 éves védekező középpályás ismét egykori klubja szolgálatába áll.

Javi év elején a Socrates magazinnak elmondta, hogy ezen a szinten a Bayern München az utolsó állomása.

Martíneznek tovább udvarol a Bilbao – konkrét összeget is megneveztek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top