Akadémia

FCB II: Wriedt bombagólok, győzelem a Garching ellen



Legutóbbi, Bayreuth elleni veresége után ismét rálépett a győzelem útjára a Bayern amatőrcsapata – a Regionalliga 25. fordulójában a Garchingot 3-2-re legyőzve nyert hazai pályán Holger Seitz együttese és öt ponttal továbbra is vezeti a tabellát az Eischtätt előtt.

A „Kisbayern” a 40. és a 43. percben, Otschi Wriedt két távoli góljával 2-0-ás előnnyel vonult a félidőre, majd a télen igazolt Jannik Rochelt egy 53. percben lőtt, érintés nélküli szabadrúgásgóljával 3-0-ra módosult az eredmény. A Bayern II saját magának tette izgalmassá a továbbiakat, az 56. és a 61. percben bekapott gólokkal 3-2-re jöttek fel a vendégek – tehát 21 perc alatt született meg a meccs összes találata.  Szerencsére többször nem talált be az ellenfél, így a meccs eredménye már nem változott.

Holger Seitz: „3-0-ig nagyon jók voltunk, majd jött egy visszaesés. Ezt az elmúlt napok programjai során is tapasztaltuk. A Garching megmutathatta a klasszisát és két gólt szerzett, ettől függetlenül végül megérdemelt győzelmet arattunk.”

FCB II: Früchtl – Türkkalesi, Senkbeil, Awoudja, Köhn – Feldhahn, Rochelt (72. Welzmüller) – Franzke (67. Nollenberger), Wriedt, Jeong (82. Yilmaz) – Zirkzee

Gólok:  1:0 Wriedt (40.), 2:0 Wriedt (43.), 3:0 Rochelt (53.), 3:1 Micheli (56.), 3:2 Niebauer (61.)

A Bayern II számára is jöhet a kéthetes szünet, legközelebb március 29-én, az Augsburg ifijeivel küzdhetnek meg a müncheni reménységek.

FCB II: Wriedt bombagólok, győzelem a Garching ellen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top