Bundesliga

„Egyszerűen nagyszerű, ahogyan játszottunk” – Reakciók: FCB 6-0 FSV



A Mainz elleni 6-0-ás kiütést követő nyilatkozatok.

Niko Kovac: Gratulálok a srácoknak. Nagyon örülök, hogy elsők maradtunk. Ma nagyon nagy lelkesedést és lendületet, valamint nagyon sok jó támadást láttam. Végsősorban a győzelem mértéke is megérdemelt. Most két hét szünetre vonulhatunk, nyugodtan, koncentráltan dolgozhatunk tovább.

Thomas Müller: Mindenképp jó meccset akartunk játszani és a szerda miatt sokat terveztünk mára. Ki akartuk használni a helyzeteket és visszavágni, ugyanis a Dortmund tegnap este megelőzött minket. Örülök, hogy ilyen jól játszottunk, a meccs kezdetétől túlnyomórészt jobbak voltunk. Egyszerűen nagyszerű, ahogyan ma játszottunk – változatosan, jól fedtük be a területeket. Fontos volt, hogy az elmúlt három meccsen a gólkülönbségért is sokat tettünk – ez természetesen már sokkal jobban néz ki, mint az ősszel.

Sandro Schwarz: Korán kaptuk az első gólt. A 15.-től a 25-30. percig tulajdonképpen voltak jó pillanataink a támadójáékban. Összességében viszont kevés volt. Túl sokat kísértük a Bayern játékosait, ahelyett, hogy megfelelően beleálltunk volna a párharcokba. Ennek megfelelően úgy jártunk, aohgy egy-két csapat az elmúlt hetekben. A kapott gólok túl könnyelműek voltak.

„Egyszerűen nagyszerű, ahogyan játszottunk” – Reakciók: FCB 6-0 FSV
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top