Bajnokok Ligája

James: Csapatként kell összedolgoznunk

James Rodriguez a Liverpool elleni mérkőzés kapcsán adott miniinterjút az FCB.TV-nek.

 

Az odavágón egy védekezőleg összetett és erős küzdőteljesítményt nyújtottak. Mire számíthatunk a visszavágón?

A továbbjutás érdekében egy tökéletes meccset kell felvonultatnunk otthon. A Liverpoolnak nagyon gyors játékosaik vannak, akik ha megkapják a területüket, akkor nagyon jól érzik magukat. Ezért nagyon koncentráltan és motiváltan kell játszanunk, jó mérkőzést kell szállítanunk.

A liverpooli odavágó 0-0-val ért véget – ez egy jó vagy egy veszélyes eredmény?

Veszélyes! Azt hiszem nagyon oda kell figyelnünk. Az ellentámadásaik nagyon gyorsak. De azt hiszem, hogy minden esélyünk megvan arra, hogy kvalifikáljuk magunkat a következő körbe.

Karriered során három mérkőzést játszottál a Liverpool ellen és egyszer sem kaptál ki. Mi tesz optimistává, hogy ez a szerdai visszavágó után is így marad?

Mindig megvan bennem a hit és mindig győzni akarok. Mindig játszani akarok a Bajnokok Ligájában, ezért remélem, hogy jók leszünk és továbbjutunk. Ez az amit mindannyian szeretnénk.

Az Anfield atmoszférája lenyűgöző volt. Milyen hangulatra számítasz szerdán az Allianz Arénában?

A szurkolóink erős támogatására számítok, és arra, hogy nyomni fognak minket előre – amely által jól érezhetjük magunkat és mindent képesek lehetünk kiadni magunkból.

A Liverpool támadósora az elmúlt években nagyon összeszokott lett. Melyikük számodra a legkiemelkedőbb játékos?

Mindegyikük komoly kvalitásokkal rendelkezik, nem tud csak az egyikükre fókuszálni az ember. Mindannyian nagyon jók, ezért csapatként kell összedolgoznunk, hogy kikapcsoljuk őket és továbbmenjünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top