Bajnokok Ligája

James: Csapatként kell összedolgoznunk

James Rodriguez a Liverpool elleni mérkőzés kapcsán adott miniinterjút az FCB.TV-nek.

 

Az odavágón egy védekezőleg összetett és erős küzdőteljesítményt nyújtottak. Mire számíthatunk a visszavágón?

A továbbjutás érdekében egy tökéletes meccset kell felvonultatnunk otthon. A Liverpoolnak nagyon gyors játékosaik vannak, akik ha megkapják a területüket, akkor nagyon jól érzik magukat. Ezért nagyon koncentráltan és motiváltan kell játszanunk, jó mérkőzést kell szállítanunk.

A liverpooli odavágó 0-0-val ért véget – ez egy jó vagy egy veszélyes eredmény?

Veszélyes! Azt hiszem nagyon oda kell figyelnünk. Az ellentámadásaik nagyon gyorsak. De azt hiszem, hogy minden esélyünk megvan arra, hogy kvalifikáljuk magunkat a következő körbe.

Karriered során három mérkőzést játszottál a Liverpool ellen és egyszer sem kaptál ki. Mi tesz optimistává, hogy ez a szerdai visszavágó után is így marad?

Mindig megvan bennem a hit és mindig győzni akarok. Mindig játszani akarok a Bajnokok Ligájában, ezért remélem, hogy jók leszünk és továbbjutunk. Ez az amit mindannyian szeretnénk.

Az Anfield atmoszférája lenyűgöző volt. Milyen hangulatra számítasz szerdán az Allianz Arénában?

A szurkolóink erős támogatására számítok, és arra, hogy nyomni fognak minket előre – amely által jól érezhetjük magunkat és mindent képesek lehetünk kiadni magunkból.

A Liverpool támadósora az elmúlt években nagyon összeszokott lett. Melyikük számodra a legkiemelkedőbb játékos?

Mindegyikük komoly kvalitásokkal rendelkezik, nem tud csak az egyikükre fókuszálni az ember. Mindannyian nagyon jók, ezért csapatként kell összedolgoznunk, hogy kikapcsoljuk őket és továbbmenjünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top