Bundesliga

„Ott vagyunk, ahová jutni akartunk, az első helyen” | Reakciók: FCB 6-0 VFLSorozatbeli hetedik győzelmével a Bayern átvette a vezetést a Bundesligában. Lássuk a Wolfsburg elleni mészárlás reakcióit.

NIKO KOVAC: Nagyon elégedett vagyok a mai meccsel. Különösen tetszett ahogy játszottunk, egy pillanatra sem voltak nehézségeink. Több gólt is szerezhettünk volna, és többet is kellett volna szereznünk. Nagyszerű folytatása volt ez a Gladbach elleni meccsnek. A csapatom egy nagyon nagyon jó napot fogott ki, a Wolfsburg kevésbé. Ezért mértékében is megérdemelt a győzelmünk. Most ott vagyunk ahová jutni akartunk, az első helyre, és itt is akarunk maradni. Ennek ellenére semmi különösebb nem történt, még sok mérkőzés van hátra, semmi sem lefutott.

A címszerzésről: Még semmi nem dőlt el, két gól előnnyel vezetjük a bajnokságot. De még sok mérkőzésünk lesz, a szerdai pedig különösen fontos. Koncentráltan akarunk hozzáállni és lehetőleg győzni szeretnénk – ezután meglátjuk mit hoz a jövő.

Müller, Boateng és Hummels teljesítményéről: Azon a véleményen vagyok, hogy mindenkinek saját magától kell képet alkotnia róla. De láthattuk, hogy milyen teljesítményt nyújtottak ők hárman. Nagyon jó volt és ezt várjuk el tőlük. Az, ahogyan ma pozitív energiát vittek a meccsbe, az mellettük szól, játékosként, emberként és karakterként is. Gratulálok nekik.

A Liverpool elleni regenerációról: Javit és Sergét időben lehoztuk, Leonnak pedig ismét lehetőséget akartunk adni. A csapat által elért eredmény lehetővé tette ezt.

Coman állapotáról: Nagyon pozitívak vagyunk és hisszük, hogy képes lehet a szerdai játékra. Ki kell várnunk a holnapi, a hétfői és a keddi edzést. Van négy napunk, ezt ki akarjuk használni.Lewandowski 281 Bundesliga mérkőzésen 197 gólt szerzett, ezzel ő a Bundesliga történelmének legeredményesebb idegenlégiósa. Pizarronak 466 mérkőzés alatt 195 gólt lőtt.

LEWANDOWSKI, a Bundesliga történelmének legeredményesebb idegenlégiósa: Nagyon büszke vagyok, de tudom, hogy Claudio is aktív még. Ez egy párharc. Nagyon örülök, hogy ilyen jól megy és ennyi gólt szerzek a Wolfsburg ellen. Örülök a mai játékunknak. De holnaptól félre kell tennünk az eufóriát és a teljes koncentrációnkat a következő mérkőzésre kell szegeznünk.

KIMMICH: Azon munkálkodtunk, hogy egyre közelebb kerüljünk a Dortmundho, ráadásul most megelőzni is sikerült őket. Nagyszerű érzés volt a pályán lenni. Nem szabad ismét átengedni az első helyet.

Müller, Boateng és Hummels teljesítményéről: Mindenképp választ akartak adni az eseményekre. Szuper meccset játszottak. Elsősorban a meccset akartuk megnyerni, de ez így egy tökéletes délután lett.

A Liverpool elleni meccsről: A teljesítményünk jó eőlérzetet és önbizalmat biztosít számunkra. Azt hiszem, hogy mindenképpen képesek vagyunk megnyerni a mérkőzést.

LABBADIA, a Wolfsburg edzője: Itt nincs miről beszélni, egy nagyon erős csapatot láthattunk a Bayern személyében, és egy nagyon gyenge csapatot a mi személyünkben. Az eredmény maximálisan korrekt. Nagyon sok dolog nem úgy működött ma, ahogyan szokott részünkről, nem voltunk bátrak, nem tudtuk bizonyítani, hogy miért mi vagyunk a második legerősebb idegenbeli csapat. Csapatként nem működtünk ma, és ezt akkor is el kell fogadnunk ha fáj. Gratulálnunk kell az ellenfélnek.

ARNOLD, a Wolfsburg középpályása: Keserűen alakult a mai meccs számunkra. Túlságosan bátortalanok voltunk, egyáltalán nem leltük örömünket a fociban. Az első 10-15 perc még egész tisztességes volt, több önbizalmat kellett volna felhúznunk rá. Így viszont még jól jártunk a 6-0-val.

„Ott vagyunk, ahová jutni akartunk, az első helyen” | Reakciók: FCB 6-0 VFL
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top