Átigazolási hírek

Hivatalos: Gnabry 2023-ig hosszabbított

A Bayern München bejelentette, hogy Serge Gnabry három évvel meghosszabbította 2020-ig hatályos szerződését a klubbal, azaz a német válogatott szélső 2023-ig kötelezte el magát a német rekordbajnokhoz.

Hasan Salihamidzic: Nagyon boldogok vagyunk, hogy Serge hosszútávon is elkötelezte magát az FC Bayernhez. A nálunk eltöltött első szezonjában nagy lépést tett előre. Serge az egyik fiatal vadunk és a klub jövőjének egyik fontos eleme. Biztosak vagyunk benne, hogy még nagyon sok örömet okoz számunkra.

Forrás: Bayern Twitter

Serge Gnabry: Nagyon, nagyon jól érzem magam itt, óriási örömet okoz számomra, hogy a csapattal lehetek. Természetesen sok címben és klassz pillanatokban reménykedem, örömmel tekintek egy itteni szép jövőben. Sportszakmailag eddig nagyon jól alakulnak a dolgok itt számomra, de tudom, hogy van még bennem potenciál és tovább kell fejlődnöm.

Gnabry az idei szezonban 29 meccsen 8 gólt szerzett. 16 évesen szerezte meg őt az Arsenal, majda 2016-os olimpiai ezüstérem után a West Bromwichoz, a Werderhez, majd a Hoffenheimhez szegődött, utóbbi állomáshelyén már a Bayern játékosaként szerepelt kölcsönben.

Reméljük folytatja a bíztató teljesítményét és a jó játék mellett sok góllal és kiszolgálással járulhat hozzá a csapat eredményeihez.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top