Átigazolási hírek

Sport BILD: Négy játékos a Bayern célkeresztjében



A Sport BILD a szerdán megjelent magazinjában négy játékost sorolt fel, aki Uli Hoeness nyári átigazolási tervei között szerepel. A Bayern elnöke vasárnap, a Sport1 stúdiójában sejtető nyilatkozatot adott a transzferkről: „Ha tudnák, mi mindent biztosítottunk már be az új szezonra…” Az már biztos, hogy Benjamin Pavard nyáron csatlakozik a német Rekordbajnokhoz. Megvan már a HSV ifjú csatára, Fiete Arp is, aki  – saját döntése szerint – 2019 vagy 2020 nyarán érkezhet a klubhoz.

LUCAS HERNANDEZ

A 23 éves francia világbajnok szerződésében lefektetett 80 millió eurós kivásárlási árat már télen teljesítette volna a Bayern az Atletico felé – a klubbal és a játékossal való megbeszélések után azonban a bajorok tiszteletben tartva a Matracosok kérését csak nyáron fogják aktiválni a záradékot. Állítólag az olasz sztárügynököt, a vezetőséggel jó kapcsolatot ápoló Giovanni Branchinit is bevonják a megbeszélésekbe. Uli Hoeness vasárnap megerősítette, hogy hajlandóak lennének 80 milliót fizetni Lucasért.

TIMO WERNER

A Sport BILD információi szerint a Bayern már megegyezhetett a játékos ügynökével, a Niklas Sülét is képviselő Karlheinz Försterrel egy müncheni átigazolásról. Werner szerződése 2020-ig szól, tehát a Lipcse még ezen a nyáron láthat pénzt érte, ingyen nem akarnak tőle megválni. Ha Werner és a Bayern valóban megegyezik, a Lipcse komoly nyomás alá kerülhet. Timo korábban elmondta, ha az ember Németországban akar maradni, csak egy klub jöhet szóba – nyilván a Bayernre gondolt. Uli Hoeness vasárnap nem igazán akarta kommentálni a témát.



KAI HAVERTZ

A német válogatott játékos 2022-ig áll szerződésben a Leverkusennel, tehát a Bayern hivatalosan nem veheti fel vele a kapcsolatot – ajánlattal viszont megkínálhatják a gyógyszergyáriakat. A szóbeszéd 65 millió eurós ajánlattételről szólhat, amely a lap szerint a Havertz nyári távozását kizáró Rudi Völlert is elgondolkodtathatja. A Bayer vezetője nem egyszer tett keresztbe  Uliéknak, így egyelőre korántsem vehetjük biztosra a 19 éves középpályás nyári érkezését.

CALLUM HUDSON-ODOI

A Bayern München nem titkolt célja, hogy megszerezze a Chelsea 18 éves támadószélsőjét, aki szintén nagyon szívesen csatlakozott volna a müncheni klubhoz. A bajorok télen 40 milliót is letettek volna érte, de klubja nem akart tőle megválni. Odoi szerződése 2020-ig szól, amelyet nem akar meghosszabbítani. Helyzete hasonlít Timo Werneréhez, azaz ha a klubja pénzt akar érte, akkor nyáron kell tőle megválnia. Az ügyet bonyolíthatja, hogy a FIFA büntetése szerint a Chelsea a következő két átigazolási periódusban nem igazolhat egy játékost sem.

Akárhogy is számoljuk, ezen játékosok megszerzése akár 200 millió eurós kiadást is jelenthet a Bayern számára.

Sport BILD: Négy játékos a Bayern célkeresztjében
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top