Interjúk és nyilatkozatok

Rafinha: Az edző nem korrekt velem



A Hertha elleni kínkeserves hazai győzelem után Rafinha ragadta meg az alkalmat, hogy kifejezette nemtetszését Niko Kovac csapatösszeállításával kapcsolatban, a Sport BILD-nek nyilatkozott:

„Az elmúlt időszakban az edző nem volt velem korrekt. Edzésen hozom a teljesítményem. Nehezemre esik motiválni magam. Jól edzek, de nem játszom szerepet a csapatban. Fogalmam sincs miért nem fair velem. Mindig 100 százalékot nyújtok, teljesítek, de nem épít rám. Nem tudom mit gondol. Heynckesnél, Ancelottinál és Guardiolánál játszottam. Fogalmam sincs mi az oka. Az edző tudja, hogy szezon végén távozom. Talán ez az oka.”



Rafinha a Liverpool elleni hazai visszavágón Kimmich eltiltása miatt vélhetően a kezdőben léphet pályára – ehhez viszont nem ártana friss játéktapasztalatot gyűjteni. A 33 éves brazil jobbhátvéd tovább fokozta kritikáját.

„Szomorú vagyok, mert sorozatban négy meccs után nem játszhattam. Jó játékos vagyok, de ezt nem mutathatom meg. Ha nem kapsz játékpercet, nehéz lesz teljes mértékben ott lenni a Liverpool ellen. Remélem az elkövetkezendő két hétben kapok még egy pár percet. Egyszerűen játszani akarok. Ha elégedett lennék a helyzetemmel, az nem lenne helyes..

Talán Ancelottinak, Heynckesnek és Guardiolának sincs fogalma a labdarúgáshoz, ezért játszottam mindig az irányításuk alatt.

Nikonál is játszottam ősszel, de már nem. Nem tudom mi történik, nagyon csalódott vagyok.”

Hasan Salihamidzic is reagált Rafi szavaira: „Megértem, hogy elégedetlen. Az ő esetében is újra jönni fognak a meccsek. Ebben a fázisban az embernek néha takarékra kell vennie a száját és jól kell edzenie. Mindig ott vagyok az irodámban, mindenki számára nyitott vagyok a beszélgetésekre.”

Rafinha: Az edző nem korrekt velem
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top