Vezetőség és stáb

Hoeness: Júniusig eldöntöm, folytatom-e | Kahn érkezik



A Bayern elnöke a német Sport1 Doppelpass beszélgetős műsorában volt vendég. Kigyűjtöttük a vezetőséget érintő témákat, amiről beszélt.

Oliver Kahn leendő vezérkari szerepéről: Olvastam! Nem kommentálom. De nem rejtjük véka alá, hogy Oliver Kahn lehetséges utódja lehet Rummeniggének – 2021-ben. Megbeszéléseket folytatunk. Meg fogjuk beszélni a felügyelőbizottsággal és valamikor Oliver Kahnnal is a dolgot. Egy pozícióban csak egy emberrel tárgyalunk. Nálunk csak elsőszámú megoldás létezik. Oliver Kahn egy évig normál vezetőségi tag lehetne, így lehetősége lenne beleszimatolni a dolgokba.

A saját jövőjéről: Március és június között eldöntöm, hogy folytatom-e vagy sem. Novemberig vagyok megválasztva. Az egyik legfőbb feladatomat biztosan abban látom, hogy ha abbahagyom, azt érzem-e, minden olyan lesz-e mint ahogy elképzeltem. Akkor visszavonulok és nyugalomban fogok a lelátóról visszatekinteni rá.

Arra a kérdésre, hogy Kahn miért kezdhet egyből magasabb pozícióban, mint a sportigazgatónak betervezett Lahm: Oliver Kahn tíz évvel idősebb Philipp Lahmnál, cégeket vezetett, befejezte a tanulmányait, ez pedig nagy különbséget jelent.

A Max Eberl iránti állítólagos érdeklődésünkről: Max Eberl nem játszik szerepet a gondolatainkban.

Hoeness: Júniusig eldöntöm, folytatom-e | Kahn érkezik
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top