Vezetőség és stáb

Sport Bild: Titkos Uli-Kahn talalkozó – Eberl is érkezhet?A SPORT BILD információi szerint Uli Hoeness személyesen találkozott Oliver Kahnnal, hogy megbeszéljék az 1994-től 2008-ig a Bayernt szolgáló kapuslegenda jövőjét a klub vezetőségében. A Bayern jelenlegi elnöke a felügyelőbizottság alelnökével, az Adidas korábbi vezetőjével, Herbert Heinerral is tanácskozott – csakúgy, mint 2012-ben, Matthias Sammer megszerzése előtt.

Oliver Kahn 2020 első felében csatlakozhat a Bayern vezetőségéhez, ezt legkésőbb a nyári szünetben erősíthetik meg hivatalosan – Uli ezt egyelőre nem akarta megerősíteni a lapnak, de elmondta: „Semmi sem dőlhet el, amíg a felügyelőbizottság nem tud róla. Egy ilyen fontos döntésnél szükség van mind a kilenc tag áldására.” Természetesen erre minden esély megvan, főleg ha a két legmagasabb rangú tag megegyezett Kahn személyét illetően.

Hoeness jelenlegi mandátuma 2022-ig, Rummenigge szerződése 2021-ig szól – Olli 2020-tól a két tapasztalt róka mellett gyűjthet tapasztalatot a szakmában, ezután válthatja Kallét a vezetőségben. A Sport Bild szerint Max Eberl, a klub korábbi játékosa, a Gladbach jelenlegi vezetőke is szerepet játszhat a klub jövőjében.

Sport Bild: Titkos Uli-Kahn talalkozó – Eberl is érkezhet?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top