Bajnokok Ligája

Klopp: Ez a párharc nem egy mérkőzésen fog eldőlniA német Liverpool-edző hétfői sajtótájékoztatójának részleteit olvashatjátok.

A meccsről: Bajnokok Ligája mérkőzést játszunk a Bayern ellen – ez nem egyszerű feladat. Azon fog múlni, hogyan védekezünk. Tiszteljük a Bayern kvalitásait, amelyek közé tartozik többek között a gyorsaság, a minőség és a tapasztalat is. Meccsről meccsre kell gondolkoznunk, ebben a szezonban csak nehéz hónapjaink vannak. Mindig nehéz a dolgunk, ezért száz százalékig koncentráltnak kell lennünk a holnapi mérkőzésre – különben nincs esélyünk.

A Bayernről: Ha a München nehéz helyzetben van, a nyafogás magasszintű. Kettő és öt pont közötti távolságban vannak a Dortmund mögött. Állnak még a kupában és itt vannak a BL-nyolcaddöntőben is. Ahhoz, hogy bajnok legyél, akaraterővel és minőséggel kell rendelkezned. Ez a helyzet még veszélyesebbé teszi őket, még magasabb fenyegetettségben vannak, mint előzőleg. A királykategóriában ráadásul hagyományosan mindig erősek.

A kívánt eredményről: Egy jó eredmény esetén is kemény meló áll előttünk a visszavágón. Ez a párharc nem egy mérkőzésen fog eldőlni, két meccset játszunk. Egy jó alapot kell lefektetnünk a második mérkőzésre.

A hétvégi szünetről: Sok taktikai dolgot beszéltünk meg, gondoskodtunk a fizikai állaptunkról és a sérüt játékosainkat is visszavezettük az útra. Hogy előnyt jelent-e ritmusban lenni vagy szünetet tartani, az holnap kiderül.
A Liverpoolnál eltöltött időszakáról: Közösen növekedtünk és fejlődtünk. Nem sokat vagyok a városban, ezért nem tudom miképp vélekednek rólam. De a stadion atmoszférája egyedülálló. Igazi versenytársak lettünk, évről évre kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Eddig szép történet, de még nem végeztünk.

Hummelsről és Lewandowskiról: Nagyszerű játékosok. Részesei a karrieremnek, az életemnek. Nem mindent, de nagyon sokat tudok róluk, követtem az útjukat. De holnap megpróbálok mindent megtenni azért, hogy megfékezzük őket.

A Bayernnel való kapcsolatáról: 2008 óta volt két telefonbeszélgetésünk, ezt meg tudom erősíteni. Személyesen soha nem volt negatív tapasztalatom a Bayernnel. De nem voltam boldog, amikor megvették a játékosainkat. Ez már régen volt. De soha nem voltam ideges és most sincs semmiféle problémám velük. Nagyszerű versenyhelyzet volt közöttünk annó a Dortmunddal. Kívánom, hogy a BVB bajnok legyen.

A Liverpool drukkereiről: Nagyszerű este lesz holnap. A szurkolóink 100, de 120-150 százalékig is képesek nyomni bennünket. Korábban nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges.Klopp: Ez a párharc nem egy mérkőzésen fog eldőlni
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top