Interjúk és nyilatkozatok

Robben: Nem vagyok jól, nem tudjuk mi ezArjen Robben november óta nem lépett pályára a Bayernben, azóta combizomsérüléssel küszködik, de a hátfájdalmak miatt is kihagyott pár meccset. Visszatérésének legfrissebb akadálya valószínűleg az úgynevezett Isiász-ideg problémája lehet. A BILD-nek adott interjújában őszintén beszélt érzéseiről.

„Továbbra sem vagyok jól. Mindent megpróbálunk, de jelenleg nem annyira jó a helyzet. Sajnos épp az a baj, hogy nem igazán tudjuk pontosan mi ez. Nagyon nehéz így, nagyon nagyon frusztráló. Tudod, amikor megpróbálsz mindent, megteszel mindent, de jelenleg semmi jó nem kerekedik ki ebből. Kétszer is nagyon közel álltam, hogy ismét a csapattal legyek. Majd jöttek az újabb visszaesések. „

Robben legutóbb a Benfica elleni 5-1-es BL-meccsen lépett pályára, ahol két gólt szerzett.

„Fejben nem egyszerű, dolgozni akarsz,  tulajdonképpen jól is érzed magad. Az utolsó meccsem a legjobb példa rá. Olyan érzésem van, ha ismét visszatérek, ugyanott folytatom tovább.”

 

* Az isiász (isiászos fájdalom, ischialgia, ülőidegzsába) tipikus tünete a deréktáji fájdalom, mely a lábba is kisugárzik. Gyakran az isiádikusz ideg becsípődése okozza: ami bekövetkezhet teljesen hirtelen, például lehajláskor vagy nehéz súly felemelése során.

Robben: Nem vagyok jól, nem tudjuk mi ez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top