Átigazolási hírek

BILD: Martínez legalább 2020-ig marad, de új hatos érkezhet



A BILD információi szerint a Bayern München klubvezetése múlt héten összeült Javi Martínezzel, hogy megvitassák a 30 éves védekező középpályás jövőjét: A megbeszélés után arra a döntésre jutottak, hogy a 2013-mas triplázó Bayern egyik kulcsembere 2019 nyarán nem hagyja el a klubot és legalább 2020 nyaráig marad a Rekordbajnok kötelékében. Szerződése 2021-ig él.

Ettől függetlenül a lap saját infókra hivatkozva azt is írja, hogy a klub Martínez maradása ellenére nyáron egy játékerősebb hatos után néz. Jelenleg Thiago, Tolisso, Goretzka, James és Renato, illetve Kimmich állhat rendelkezésre még a középpálya közepén. Javi maradása elsősorban Renato Sanches jövőjét kérdőjelezheti meg, de egyelőre James sorsa is kérdéses a klubnál.

Javi az idei szezonban még nem volt sérült (lekopogtam), 13 bajnokin, 4 BL-meccsen és 3 kupatalálkozón összesen 1324 percet játszott, 12 mérkőzést tolt végig – egyetlen gólpasszát az AEK elleni idegenbeli meccsen adta. Január végén a Socrates magazinnak elmondta: „Nem tudom elképzelni, hogy másik klubba igazoljak Európában. Ezen a szinten a Bayern az utolsó állomásom.”

BILD: Martínez legalább 2020-ig marad, de új hatos érkezhet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top