Akadémia

Utánpótlás: Rochelt a Bayern II-be igazoltKíváncsian várjuk, hogyan teljesít, s lesz-e esélye bekerülni a felnőttcsapatba.

A téli átigazolási időszak előtt nem sokkal a Bayern újabb játékossal erősítette meg második csapatát: Jannik Rochelt, a bajnoki vetélytárs Memmingen csapatából érkezve írt alá két és fél éves szerződést a Säbeneren. A 20 éves játékos a középpálya támadórészlegén bevethető.

Jochen Sauer, a Bayern Campus vezetője: Jannick a Regionalliga egyik legfeltűnőbb játékosa, ráadásul olyan korban van, amellyel még tovább tud fejlődni. Nagyon örülünk, hogy a karrierje következő lépését az FC Bayernnél szeretné megtenni.

A német játékos 22 idei Regionalliga mérkőzésen lépett pályára, 8-8 gólt és gólpasszt számlál. Rochelt célja természetesen, hogy a fiókcsapatból feljutva a profik közé juthasson. „Amikor meghallottam a Bayern érdeklődését, egyáltalán nem kellett gondolkodnom. Nagyon örülök ennek a nagyszerű esélynek és remélem, hogy kivehetem a részem a megcélzott feljutásból.” – nyilatkozta az fcb.de-nek a 20 éves reménysugár.Utánpótlás: Rochelt a Bayern II-be igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top