Interjúk és nyilatkozatok

Rummenigge Jamesről: Nagyon szeretem ezt a játékost

Rummenigge a SPOBIS sportbiznisz-rendezvényen James helyzetéről és a bajnoki küzdelemről is beszélt.

Jamesről és a helyzetéről: Alapvetően ő egy szuper játékos, talán neki van a legjobb balosa az egész Bundesligában. Ezt bizonyította, különösen Jupp Heynckes irányítása alatt. Mindannyian rendszeresen ott szeretnénk látni a pályán őt, de azt az edzőnek kell eldöntenie, kinek szavaz bizalmat. Nyíltan és őszintén mondom, hogy nagyon szeretem ezt a játékost. A klubban mindannyian ismerjük a kvalitásait. De végsősorban az a fontos, hogy neki és nekünk is a legjobb megoldás szülessen. Mint mondtam, nagy rajongója vagyok.

A bajnoki küzdelemről: A csapat egész jól teljesített az elmúlt hetekben. De azt is világosan ki kell mondani, hogy a hat pont nem kevés, ráadásul a Dortmund egy nagyon jó és nagyon stabil szezont játszok. Nagyon nehéz lesz őket ismét behozni elől. De dolgozni fogunk azon, hogy fenntartsuk az élen az izgalmakat.

A Dortmund eddigi teljesítményéről: Nem lep meg, mert nagyon jól ismerem Lucian Favrét, akivel több mint 30 éve Genfben játszottam együtt. Már akkor is egy pozitív értelemben vett futballőrült volt, nagyon jól végezte a munkáját. Tiszteletet érdemel, amiért nagyon bátor áttörést el a sok fiatal játékosával.

AZ INTERJÚ TOVÁBBI RÉSZLETEI: 

Kalle: Azt hiszem Lewa még soha nem volt sérült

Kalle: Fel kell készülni az átmenetre – Oliver Kahn előnyben?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top