Átigazolási hír

Marca: James el akarja hagyni a Bayernt

A kolumbiai közönségkedvenc a jelenlegi állás szerint nem maradna Münchenben.

A spanyol Marca információi szerint a kolumbiai játékos világossá tette a Bayern számára, hogy nyáron elhagyná a csapatot.

James már mondta a Münchennek, hogy a következő szezont nem a Bayernben szeretné folytatni. Igaz, bárhogyan is gondolja a játékos, a megállapodás értelmében mindig a csapaté az utolsó szó. Ha a bajorok a kivásárlási opciót választják, és kifizetik a 42 millió eurót a Real Madridnak június 15-ig, akkor a kolumbiainak maradnia kell.

James távozni akarásában több tényező is szerepet játszhat.

Ezek közül az egyik legfontosabb lehet a rossz kapcsolata Niko Kovaccsal, az edző nem is játszatja sűrűn a játékost. A karácsony utáni visszatérést követően eddig mindkét meccsen csak csereként szállt be a játékba. A nélkülözése az első mérkőzésen még érthető volt, mivel nemrég tért vissza a sérüléséből, viszont akárhogyan is nézzük, a hazai, Stuttgart elleni meccsen való kihagyását egy újabb csalódásként élhette meg a játékos.

A kolumbiai és a Bayern döntésében a tavaszi idény alakulása, illetve Niko Kovac esetleges jövője is komoly szerepet játszhat.Marca: James el akarja hagyni a Bayernt
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Kommentelő

    2019.01.29. at 12:44

    A Stuttgart ellen sajnos bele sem tudott jönni a meccs iramába negyed óra alatt, ezalatt volt minimum 2 eladott labdája, miután egyből kontráztak minket a meccs végén, szerencsére sikertelenül, azonban mégis az ő pártját fogom Müllerel szemben. Megint mit csinált egész meccsen? Igen, igen. Vagy szerencséje van és bemegy róla valami vagy ad éppen egy pazar gólpasszt Lewának, miközben James úgy lát a pályán, mint kevesen + az a bal láb.. legalább meccsenként rotálná őket, de nem. Bár szerintem a vezetőség döntötte el, hogy Müller mindegy meccsen játszik. Én úgy érzem James remek teljesítményt nyújtana, de látszik rajta, hogy érzékeny személyiség, ami miatt, ha nem érzi a bizalmat, támogatást, nem tudja hozni a szintet és tuti, hogy Kovac még csak beszélgetni sem áll le vele. És ilyen negyed órákkal nem is fogja megadni neki a bizalmat Kovac. Aki továbbra sem Bayern szintű edző szerintem, nem tudja kezelni az embereket. Na meg a taktika.. Kis csapatoknál ez beválhat, de ha egyszer elmegy Münchenből, szerintem sosem lesz más nagy csapatnál. Remélem elmegy minél előbb. Ha pedig marad, remélem James megy el és magára talál, rossz nézni ezt az egészet.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 8 =

To Top