Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: James kiemelkedő játékos



Lengyel gólvágónk nyilatkozott a Sport 1-nek a Stuttgart elleni 4-1-es győzelem után.

James Rodriguez és Renato Sanches az idei szezon eleje óta a padot melegítik. Mellőzésük egyértelműen Niko Kovac érkezésének egyik velejárója. A horvát szakember – úgy néz ki – nem számol a kolumbiaival, illetve az Európa-bajnok portugállal. Erről is szó volt a beszélgetés közben.

A lengyel klasszis szerint teljesen normális, hogy egy futballista nem repdes az örömtől, ha csereszerepet tölt be egy csapatban: „Hogyha nem lennének olyan játékosaink, akiknek nem tetszene, hogy nem játszanak, akkor a probléma még nagyobb lenne. Még mindig úgy látom, hogy az összes csapattársam keményen edz és mindent beleadnak. Számomra és a Bayern számára ez a legfontosabb. Amikor kell, teljes erővel dolgoznak.”

„Ha én padoznék, jómagam is csalódott lennék. Ha mindenki fülig érő mosollyal ülne az oldalvonal mellett, akkor valami nem stimmelne. A dolgok gyorsan is változhatnak, szóval másoknak is a kispadra kell kényszerülnie olykor. Mindenkire szükségünk van ebben az idényben.” -folytatta Lewandowski.

A gólkirályi címért hajtó polák emellett dicsérte világklasszis csapattársát. Kiemelte, hogy mindig megnyugtató érzés, ha van egy személy a keretben, aki – ha rosszul mennek is a dolgok – különlegesre képes a pályán: Kiemelkedő labdarúgó. Egy olyan passzal, amit például a Hoffenheim ellen adott a hajrában, meg tudja mutatni lenyűgöző tudását. Akármennyi percet is játszik, a legmagasabb szinten teszi. Ez csak jó lehet a csapatnak.”

Kérdés, hogyan alakul a fiatal Renato és a szóban forgó középpályás története. A legközelebbi felvonás szombaton, a leverkuseni BayArenában lesz.

Lewandowski: James kiemelkedő játékos
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top