Egyéb

Robben ismét a csapattal edzett



Arjen kiváló állapotban van, Wagner ismeretlen okok miatt nem vett részt a hétfői edzésen.

Arjen Robben a Stuttgart elleni mérkőzés másnapján, hosszú idő után először ismét a csapattal végezhette az edzés egyes elemeit. A nyílt tréningen a Bayern edzője csak egy kisebb csoportnak, a Stuttgart ellen kimaradó, vagy csereként csak kevés lehetőséget kapó játékosoknak tartott edzést – köztük a 35 éves hollandnak is, aki december eleje óta küzdött combizomproblémával. A villámgyors szélső a passzjátékban, a kapuralövésekben és pár beadásban is bizonyította, nem sokat veszített régi lendületéből.

Érdekes, hogy a vasárnapi keretből is kimaradó Sandro Wagner egyelőre ismeretlen okok miatt kihagyta az edzést, beszámolójában a klub sem tett említést róla – a Sky infói szerint ha megfelelő ajánlat érkezik, és ő is váltana, akkor magát a legjobb német támadónak nevező játékos elhagyhatja a klubot.

A problémákkal küzdő, hetek óta nem a csapattársaival készülő Franck Ribéryről nem jelent meg friss információ, valószínűleg továbbra is egyéni edzéseket végez. A tegnapi győzelem letéteményesei futóedzéssel és konditermi edzéssel  vezettek le.



Robben ismét a csapattal edzett
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top