Bundesliga

Kovac: Győztünk, dolgozunk, megyünk továbbA Stuttgart elleni 4-1-es hazai győzelem után Niko Kovac és Leon Goretzka nyilatkozott a csapatból.

Niko Kovac: Jól kezdtük a mérkőzést és sikerült gyorsan megszereznünk a vezetést. Ezután 35 percen keresztül a pályán sem voltunk. Túl lassan játszottunk, túl sok emberünk volt a labda mögött és nem sikerült áttörnünk a falat, amit a Stuttgart húzott fel elénk. A második félidő már sokkal jobb volt, gyorsabban játszottunk, többet játszottunk előre, és sikerült a játékosoknak az egyéni klasszisukat is megvillantaniuk. Többször sikerült a védelmük mögé kerülnünk és a létszámfölényünket jól játszottuk ki, megérdemelten nyertünk. Győztünk, dolgozunk és megyünk tovább.

Leon Goretzka: Mint ebben a szezonban gyakran, most is jól kezdtük a meccset. Aztán visszakapcsolatunk egy fokozatot és megérdemeltem egyenlített a Stuttgart. Ami pozitív, hogy a végén mégis magabiztosan nyertünk. Egy ilyen mérkőzés az ősszel lehet döntetlennel végződött volna. Ha 3:0-val mentünk volna a félidőre teljesen másképp alakult volna a mérkőzés. A Bayernnél mindig nyomás alatt van az ember, mert minden mérkőzést meg kell nyerni.

Markus Weinzierl: Gratulálok az FC Bayernnek a győzelemhez. Nehezen indult a mérkőzés számunkra, rögtön hátrányba is kerültünk, de sikerült jól reagálnunk és egy jó csapatteljesítmény nyújtottunk az első félidőben. Sikerült kiegyenlítenünk és a vezetést is megszerezhettük volna. Münchenben kevés lehetőség adódik a gólszerzésre, olyankor pedig hatékonynak kell lenni. Mi pedig nem voltunk azok. A meccs végén a Bayern játékosai megmutatták egyéni képességeiket, olyankor nagyon nehéz levédekezni őket – ezért is kaptunk ki.

Christian Gentner: Alapvetően mindennek passzolnia kell, ha az ember Münchenben akar valamit. Az első félidőben egész jól összejött, majd megvolt az esélyünk a vezetésre, majd később az egyenlítésre is. Összességében nem kaptunk ki érdemtelenül. Volt pár pozitívum, amelyet a következő meccseken is fel kell vonultatnunk.Kovac: Győztünk, dolgozunk, megyünk tovább
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top