Átigazolási hírek

Odoi csodagólt lőtt, Zola megerősítette a kérelmét



A Chelsea másodedzője marasztalná a játékost, de a döntést nem ő hozza meg. Brazzo és Odoi is nyilatkozott.

Ahogy azt vasárnap reggel megírtuk, Hudson-Odoi szombaton személyesen kereste meg a Chelsea felelősét, Marina Granovskaia sportigazgató asszonyt, hogy hivatalosan is tudassa távozási szándékát, illetve kérését, hogy a klub tartsa ezt tiszteletben. A vasárnapi Bayern és Chelsea mérkőzések árnyékában újabb idézetek jelentek meg az üggyel kapcsolatban, gólja után maga az érintett is nyilatkozott.

Időrendi sorrendben azonban először Hasan Salihamidzicet kérdezték: A délutáni meccs előtt még nem akart válaszolni semmilyen kérdésre, a Stuttgart elleni 4-1-es győzelem után viszont sejtetően kért haladékot: „Nem ma. Holnap. Ha lesz mit mondanom, akkor holnap fogok.”

A Chelsea kora este a Sheffield Wednesday ellen játszott FA-kupameccset – Callum kezdett és a második félidőben lőtt egy gyönyörű gólt is. A félidőben azonban az angolok másodedzője, Gianfranco Zola még közvetve, de megerősítette a tegnapi híreket: „Azt hiszem van benne valami. De tegnap nagyon jól edzett, ezért is van ott a csapatban. Érdeklődnek iránta. Meglátjuk, hogy miben tudunk megegyezni vele.”



Odoi csódagólja:

 

A 3-0-ás győzelem után Odoit kérdezték, ez volt-e az utolsó meccse a Chelsea játékosaként: „Nem tudom, nem tudom megmondani. Csak keményen dolgozom tovább. Az ember soha nem tudhatja mi fog történni.”

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón azonban Zola továbbra is nyíltan próbálta marasztalni a játékost: „A tegnapi edzésen nagyon jó benyomást keltett, megérdemelte a játékot. Megérdemli az esélyt. Meglátjuk mi lesz. Mi mindig mondtuk, hogy ő egy fontos játékos számunkra. A tények is mutatják, hogy annak tartjuk őt. (…) Nem tudom mi lesz, mi azt akarjuk, hogy maradjon. Hiszünk abban, amit tud nyújtani ezért a klubért. Nem sok 18 évesről van tudomásunk, aki úgy játszik mint ő. Ez is jelzi, hogy bízunk benne és ezt jelezzük is felé. Nem én vagyok a klub, én csak a klubért dolgozom. A döntést nem én fogom meghozni. Ennél többet nem tudok mondani.”

Folytatás következik. Hogy milyen végkimenetellel az továbbra is csak a Chelsean múlik. A korábbi Hudson-Odoival kapcsolatos híreket itt találjátok.



Odoi csodagólt lőtt, Zola megerősítette a kérelmét
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top