Átigazolási hírek

James nevelőapja: Ő lélekben egy Real-fan

A kolumbiai jövőjéről a szezon második fele ad majd választ.

James Rodriguez jövője egyelőre tisztázatlan – a Bayern nyáron 42 millióért megveheti őt, de Brazzo korábbi nyilatkozata szerint erre valószínűleg csak akkor kerül sor, ha a kolumbiai is maradna Münchenben. „Nem az FC Bayern stílusa, hogy szerződéskötés után azonnal továbbadunk valakit. Ha úgy döntünk, hogy megszerezzük őt, akkor biztosan nálunk is fog maradni.” A 27 éves középpályás állítólag jól érzi magát Münchenben, de Niko Kovac bizalmának hiánya miatt még nem biztos a jövőjében. 2017 nyarán Zinedine Zidane mellőzte őt, ezért távozott Madridból.

Rodriguez nevelőapja, Juan Carlos Restrepo Marcának adott nyilatkozatát a SportBild közölte: „Lélekben ő egy Real-fan, át fogja gondolni a visszatérés lehetőségét. Még mindig a Real gyakorolja a jogait, el tudom képzelni, hogy jó teljesítény esetén visszatérjen Madridba.”

James kedden privát okok miatt szabadságot kapott, szerdától azonban már készül a vasárnapi Stuttgart elleni hazai mérkőzésre. De vajon mennyi játéklehetőséget kap a horváttól a bizonyításra?



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top