Átigazolási hírek

BILD: Brazzo is akarta Kabakot, a Stuttgart rekordigazolásátAlphonso Daviesen kívül egyelőre nem érkezett téli erősítés.

Napokkal ezelőtt a Galatasaray (egykori) török belsővédő-tehetségét, Ozan Kabakot hozták szóba a Bayernnel – a Kicker azt állította, hogy a Stuttgart 12 milliós téli rekordigazolásának hátterében (csakúgy mint a Werder és Gnabry esetében) a német Rekordbajnok áll. Michael Reschke később határozottan tagadta ezeket a „vádakat”.

A BILD szerint a Bayernnek valóban volt köze a játékoshoz, ugyanis Hasan Salihamidzic szívesen leigazolta volna Kabakot a Galatából. Münchenben azonban tartottak attól, hogy a toptehetség egyáltalán nem, vagy nagyon kevés szerepet kapna a profik között, ezért játéklehetőség érdekében azonnal kölcsön is adták volna őt Stuttgartba.

A svábok ebbe végül nem egyeztek bele, sőt, egyedül vitték végbe a transzfert. Hogy nemhivatalosan végül mi történt a két klub között, azt csak az érintettek tudhatják. Talán a Bayern mégis besegített Kabak árába? Korábban a Werder is tagadta, hogy együttműködött volna a Bayernnel, Serge végül a következő évben potom pénzért igazolt Brémán keresztül Münchenbe.

Az mindenesetre érdekes, hogy a Bayern egyelőre senkit nem tudott leigazolni a tervezettek közül: Odoit, Lucast, Pavardot már télen hoztuk volna, illetve friss hír, hogy Brazzo videóüzenetben próbálta meggyőzni Pulisicet a Bayernről – sikertelenül.

Kabak vasárnap, a müncheni Allianz Arénában léphet pályára először a Bundesligában.BILD: Brazzo is akarta Kabakot, a Stuttgart rekordigazolását
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top