Bundesliga

Kovac: „James a jövőjéért játszik, teljesítenie kell”

A Bayern mestere a Hoffenheim elleni tavaszi szezonnyitó előtt tartott sajtótájékoztatót.A tavaszi szezonról: Folytatni akarjuk a szériánkat, a legutóbbi öt bajnokinkat megnyertük. Ki kell zárnunk azt, ami közte történt, ezáltal gyorsan felépíthetjük a szükséges önbizalmunkat.

Comanról: King kiesése nehezen érintett minket. Véleményem szerint kisebb lenne a hátrányunk, ha fitt lett volna. Már nem érez fájdalmat, ez fontos a mentális egészsége szempontjából is. Illetve azért is, mert Franck és Arjen még nem állnak készen, mint ahogy Tolisso sem. A többiek bevethetőek.

Jamesről: Nagy klub vagyunk, nagyszerű focistákkal. James igényli a játékot. Mindenkinek az a feladata, hogy edzésen és a meccseken mindent kiadjon magából. Azok is játszani akarnak, akiknek nem James a nevük. Nagy a konkurenciaharc, ezt mindenki tudja aki itt aláír. James a jövőjéért játszik, ez világos – látom, hogy motivált és koncentrált, többet akar szerepelni. Mindenkinek, aki szerződésért játszik, teljesítenie kell.

Hudson-Odoiról: A mondandómat mindig másképp értelmezik, ahogy gondolom, ezért nem fogok semmit mondani róla. Ha a két öreg rókánk visszatér, nagyon jól el leszünk látva.

A játékról: Mindig gondolkozóban vagyunk, levonjuk a megfelelő következtetéseket a gyengébb mérkőzésekből. Ha nem úgy játsszuk a játékot, ahogy elképzeltük, változtatnunk kell. Mindig elemeznünk kell mi volt a jó, s mi nem.

A védelem belsejéről: Van három topjátékosom. Mindegy ki nem játszik, valaki nem fog egyetérteni vele. Tulajdonképpen Sülének, Boatengnek és Hummelsnek is játszania kellene, de nem alkalmazzuk a háromvédős felállást.

A Hoffenheimről: Nagyon összeszokott csapat, tavasszal biztosan még jobban fognak játszani. Meg kell nyernünk ezt a mérkőzést, hogy emeljük a nyomást a Dortmundon. A Hoffenheim egy kiemlkedő csapat, kiemelkedő edzővel.

A bajnokságról: Bajnokok akarunk lenni. Bajnok akarok lenni. Edzőként ez lenne az első Salátástálam.

A Liverpoolról: Háromszor gondoltam rájuk: A sorsolásnál, valamint az Arsenal és a Manchester City elleni mérkőzésüknél.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top