Reakciók

Neuer: „Leginkább edzésként fogtuk fel ezt a szereplést”

A Telekom kupa győzelmet nem övezte akkora felhajtás, páran nyilatkoztak azért. 

🔴 Manuel Neuer: Jó, hogy nem kaptunk gólt, viszont gólt sem szereztünk. Két meccset játszottunk két különböző ellenfél ellen. Az edző sokat változtatott a két meccs között, leginkább edzésként fogtuk fel ezt a szereplést. Voltak jó dolgok és kevésbé jó dolgok a játékunkban, gondolok itt a kihagyott helyzetekre, főleg a Düsseldorf ellen, de a Gladbach ellen is kimaradt pár fejesünk. A védelem jól állt, jól védekeztünk és ez mindenképp pozitív. (…) A tavaszi szezon nem lesz egyszerű számunkra, nem szabad hibáznunk és magunkra kell koncentrálnunk. Mindez a Hoffenheim ellen kezdődik, ahol szeretnénk a három pontot megszerezni. Meg kell próbálnunk a szezon hátralévő részében eredményesen futballozni, meglátjuk mire jutunk.

Daviesről: Sok gyorsaságot hordoz magában és az egy az egy elleni párharcokban nagyon jó. Még nagyon fiatal, de már a közeljövőben sok segítséget jelenthet számunkra.


🔴 David Alaba: Minden bizonnyal ez egy jó felkészülés volt a tavaszi szezon kezdete előtt. Sokat vártunk magunktól, szerettünk volna eredményesek lenni és ez sikerült is. Nehéz a meccseket 45 perc alatt megnyerni, de ez egy jó teszt volt.

Daviesről: Ő egy szuper srác, aki sok minőséggel és potenciállal rendelkezik. Minden edzésgyakorlatón látszik, hogy mennyire ambíciózus, hogy mennyire tanulni akar.


🔴 Joshua Kimmich: Na igen… kétszer 0:0, mindkétszer 11-esekkel nyertünk… Jó hogy nem kaptunk gólt és rossz hogy nem lőttünk. Azt hiszem csak a pénteki meccs után tudjuk megítélni hogy hol is tartunk valójában.

Daviesről: Alphonso Davies nagyon jól csinálja. 18-19 éves, magabiztos fellépéssel játszott. Brutálisan gyors és a tavaszi szezonban már a segítségünkre válik.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top