Átigazolási hírek

Rafinha: Közel állok a Flamengohoz

Rafinha személyesen erősítette meg az elmúlt nap pletykáit, miszerint előrehaladott tárgyalásban áll a brazil topcsapat Flamengoval.


Nem rejtette véka alá aktuális helyzetét Rafinha, aki Robbennel és (nagyon úgy tűnik) Ribéryvel együtt biztosan távoznak a szezon végén a Bayerntől: „Kölcsönös érdeklődés áll fenn a Flamengoval és közel állunk az egyezséghez. Pár részlet hiányzik, de remélem a lehető leggyorsabban megtudjuk oldani ezeket és bejelenthetjük a dolgot. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a Flamengo az első számú opcióm, ha visszatérek Brazíliába.” – mondta a Skynak.

A Bayernt nyolc éve szolgáló 33 éves bekk szerződése nyáron lejár, így a kluboknak nem kell tárgyalniuk egymással – a brazil topcsapat tavaly a második helyen végzett a pontvadászatban, idén 100 millió dollárt fektet be új játékosokba. „Láttam az egész Flamengo projektet és nagyon tetszett. Továbbra is címeket akarok nyerni, ezt a lehetőséget láttam meg a Flamengoban.”

Rafinha az idei szezonban eddig 15 tétmeccsen szerepelt a Bayernben. Jövőre többek között a frissen bejelentett Pavard kaphatja meg a játékperceit.

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top