Interjúk és nyilatkozatok

Kovac: Csak nyugodtnak kell maradnunk

Horvát vezetőedzőnk nyilatkozott a klub hivatalos oldalának.


Hullámvölgyek, BL-csoportgyőzelem, Liverpool. A legfontosabb történésekről beszélt Kovac, aki első félévét abszolválta a klubunk kötelékében.

„Úgy érzem, hogy megint az a Bayern vagyunk, akik a szezon elején voltunk. Visszanyertük a magabiztosságunk és a fiúk kitűzték célnak, hogy mindent beleadnak az idény második felében és kemény csatát vívunk majd a Dortmunddal a bajnoki címért.”„Visszatekintve az első hat hónapomra itt, hát elég érzelemdús volt. Voltak jó időszakaink, de nehezek is. De végülis elég jól állunk, harcban vagyunk a bajnokságban és a kupában is a, a BL-csoportkört pedig 10 év után veretlenül hoztuk le. Voltak az elején jó meccseink. A Schalkénál nyertünk 2-0-ra, domináltuk a mérkőzést. De az utóbbi találkozókon is odatettük magunkat, például a Hannover ellen. Persze akadtak meccsek, amik miatt nem feltétlenül lehettem boldog. A vereségek mindig fájnak, főleg ha otthon kapod. Kikaptunk a Berlintől, a Dortmundtól, hazai pályán a ‘Gladbachtól. kemény pofonok voltak.”

Ezután a munkája és a média kapcsolatáról volt szó.

„Minden hírt és tudósítást ignorálok, hiszen szeretném a kritikákat minél messzebb tartani magamtól. Minden döntést szabadon szeretnék meghozni az edzéseken tapasztaltak alapján. Ez egy gyors világ. Ami tegnap tökéletes volt, az mára már katasztrófa lehet. Nyugodtnak kell maradnod. Az edzőim mindig erről oktattak. Szerencsére elég szuper oktatóim voltak, ezért sosem pánikolok be.”


Image result for liverpool kovac


Végül a Liverpoolról és a szezon hátralévő részéről kérdezték vezetőedzőnket.

„A Liverpool egy nagy ellenfél, nagy kihívás a csapatnak és nekem is. De addig még mindig öt bajnokink van és egy kupameccsünk. Először azokra kell koncentrálnunk – aztán persze teljes erőbedobással a Bajnokok Ligáján leszünk. Tökéletesen felkészülünk majd. Hogy mit tudok megígérni a szurkolóknak a hátralévő hónapokban? Keményen fogunk dolgozni, nem hagyjuk, hogy akárki is letaszítson minket az utunkról a siker felé. Velük akarunk ünnepelni majd az idény végén.”

via fcbayern.com

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top