Transzferpletykák

AS: de Ligt kizárta a Barcelonát

A francia Lucas Hernandez iránt élénken érdeklődött klubunk.


Jelenleg hat védőposzton jegyzett profi futballistája van a nagycsapatnak. Átlagéletkoruk 27 és fél év. Ezt a számadatot redukálná a sportigazgatónk, Hasan Salihamidzic által vezetett különkommandó, amely most Madridban próbált szerencsét. Az első hírek arról szóltak, hogy a 22 éves bekket 8,5 millió eurós éves fizetéssel csábítaná magához a klub, mégpedig minél hamarabb. Ez több, mint a duplája annak, amit jelenleg Hernandez a Matracosoknál keres és talán bármelyik focista rábólintana egy ilyen összegre, ha ezt egy Bayern szintű csapat ajánlaná neki.

Az Atletico egy nappal később belépett az ügybe: a következő hetekben még összeül ugyan Salihamidzic, Uli és Rummenigge, valamint Gil Martin, a piros-fehérek vezérigazgatója, de már mindkét fél leokézta a transzfert. A megegyezés ellenére a spanyol csapat mindent megtesz majd azért, hogy marasztalja jelenleg sérüléssel küzködő játékosát, ezért még Hernandezzel nem is tárgyaltak az átigazolásról. Egy biztos: a Bayern egy 80 milliós kivásárlási árral meg tudná vásárolni a fiatalt, de elvileg a klubok arról is megegyeztek, hogy a tél során nem piszkálják ezt az összeget. Még mindig nem kizárt azonban így sem, hogy januárban mégis megtörténik az átigazolás.

Közben az Ajaxos Matthijs de Ligt ügyében is történt némi előrelépés. A 19 éves középhátvéd spanyol értesülések szerint lehetéges célállomásai közül kizárta a Barcelona csapatát és a Juventus mellett a Bayern München lebeg szemei előtt. Szinte biztos azonban, hogy a holland sem váltana a télen, hiszen nevelőegyesületével, az Ajaxszal egy rendkívül izgalmas tavaszi szezon előtt áll, nem beszélve arról, hogy a holland gárda idén még veretlen hazai pályán az összes sorozatban.

via AS, Mundo Deportivo

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top