Reakciók

Kovac: Megérdemeltük a győzelmet, köszönöm Juppnak is

A Frankfurt elleni 5-0-ás Szuperkupa győzelmet követő reakciók.


Niko Kovac: Gratuláláció a csapatomnak, 90 percen keresztül igazán jól játszottunk. Az első félidőben jól kellett végrehajtanunk a pozíciós játékot és a gyors átváltásokat. Megfelelő időpontban szereztük a gólokat. A második félidőben jó járattuk a labdát. Megérdemelt eredmény, arányaiban is. Szeretném megköszönni Jupp Heynckesnek, hogy ilyen erős csapatot hagyott hátra. Öröm velük dolgozni.

Mats Hummels: Ez a cím nagyon sokat jelent a klub és a válogatott játékosok számára április közepe óta tartó csalódottságok után. Sokat fektettünk ebbe a meccsbe, mert pozitívan akartunk kezdeni a szezont. Meg akartunk nyerni a szezon első tétmeccsét és címét. Ezért elégedettek lehetünk.

Niklas Süle: Nehéz meccs volt. Az első félidőben nem sok megoldásra jutottunk. De a második félidő már nagyon jóra sikerült. Niko Kovacnak világos utasításai vannak, mindenki tudja, hogy mi a dolga. Van egy tervünk és jó úton haladunk.Leon Goretzka: Az eredmény visszatükröződik a meccsen mutatott dominanciánkon. Megfelelő pillanatokban szereztük az első két gólt és végül nagy fölénnyel utazhatunk haza.

Hasan Salihamidzic: Minden cím szép. Megpróbáltunk annyi gólt szerezni, amennyit csak lehet. Jó focit játszottunk. Voltak szakaszok, amikor nagyon nagyon jól nézett ki a dolog. (…) Ha ilyen jól védekezünk amikor együttesen mozgunk, nehéz lesz ellenünk. Hihetetlen kvalitásaink vannak elől.

Adi Hütter, a Frankfurt edzője: Nem volt kellemes a debütálásom. Gratulálnunk kell az FC Bayernnek a megérdemelt győzelemért, szinte minden tekintetben felülmúltak minket. Viszont volt pár szakasz a meccsen, főleg az elején, amikor olyan érzésem volt, hogy jól állunk a lábainkon és odaszúrhatunk nekik. Az 1-0-val odaveszett a hév, a 2-0 pedig fordulópont volt a meccsen.

Danny Da Costa, a Frankfurt védője: Nagyon sokat terveztünk és agresszivitás által akartunk játékba kerülni, hasonlóan a kupadöntőhöz. 0-1-ig egész jól sikerült, ezután hiányzott belőlünk a bátorság, hogy tovább nyomjunk. A Bayern kegyetlenül használta ki a hibáinkat.Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top